Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ona se pewnie mysli ze ja go maltretuje , albo jak cos mowie do K to ona stoi pod drzwiami i slucha czaicie.....jestem ostatnio taka rozdrazniona ze masakra....musze to powiedziec mojej Gin czy moge cos brac na uspokojenie bo wyladuje w psychiatryku....- gratulujeHello :-)
Byłam na USG i jednak będzie SYNEK!![]()
- oooo jaki duzy ten Twój chłopaczekTo już przewaga chłopców. U mnie w brzuchu siedzi chłopak. Wszystko ok, waży ok 450 g. Także chłopcy górą, póki coDowód w załącznikach
- ja tez ciagle sie zastanawiam ta choroba...i na dodatek jakas kobieta w warszawie w ciazy zachorowała koszmar !!!Ja USG 4d mam w piątek - już nie mogę się doczekać
Kurcze boje się trochę tej pandemii grypy...

w ogole tak chora jestem ze masakra krople do nosa ziolowe malo co daja tabsy na katar tez ziolowe tez malo co daja, cebula z cukrem nic nie dala tak jak mleko z maslem i czosnkiem i herbata z miodem i cytryna no ale lekarz antybiotyku mi dac nie mogl i zdycham po drugie pamietacie jak pisalam ze zwolnienie musialam poprawiac poprzednie i ze wczoraj musialam zawozic nowe?? to sie okazalo ze mialamim na wczoraj dostarczyc zwolnienie za 6-19 pazdziernika
bo bylo napisane nazwa firmy i opole a nie nazwa firmy i polska
no a oni debile zamiast to mi powiedziec w pazdzierniku to mi wyslali do mnie do rodzinnej miejscowosci gdzie adres do korespondencji mialam zapisany opolski tu gdzie mieszkam aktualnie a nie 100km dalej aaagggrrrr no i kurka ksiazeczke moja na ktora czekam zeby odebrac w pracy bo tak kadrowa mi mowila okazuje sie ze do domu rodzinnego tez mi wyslali co za palanty!!!!!!
iu cholera jasna jakmis ie nie uda przeslac faxem z domu do mnie i poprawic u lekarza o ile dzisiaj jest w opolu i zanisc dzisiaj do pracy to nie dostane calej wyplaty za pazdziernik :-( tylko przez to glupie opole a nie polska.... poprostu rece i cycki opadaja... i ze dopiero dzisiaj mi o tym mowia jak to bylo w pazdzierniku.... mamy taka kadrowa zakrecona ze nie wnikam ...
Witajcie!!!!!!!! troszke mnie nie było ale teraz jestem hihiwogole musze dzisiaj koniecznie leciec do fryzjera o nie uwierzycie co zrobilam....posluchalam K i obcielam sobie sama wlosy nie dosc ze mam do ramion to jeszcze krzywo bo tyłu nie umialam obciac i jest to sciecie w litere V ktore mi sie kmpletnie nie podoba i wogole do kitu mialo byc na prosto ale coż....przyjedzie K z pracy to dostanie ochrzan bo teraz bede miala duzo krotsze niz chcialam ehhh....
Druga zla wiadomosc to K dostal nowa umowe w pracy i tylko na rok( wiec nici z naszych planow o budowie domu....ciekawe co teraz wymysli zeby sie przeprowadzic....bo ja tu nie wytrzymam szalu dostaje ostatnio tesciowa sie ciagle wpier***nawet o to dlaczego sebastian placze
ona se pewnie mysli ze ja go maltretuje , albo jak cos mowie do K to ona stoi pod drzwiami i slucha czaicie.....jestem ostatnio taka rozdrazniona ze masakra....musze to powiedziec mojej Gin czy moge cos brac na uspokojenie bo wyladuje w psychiatryku....

)Nabili do głowy mojemu synkowi żeby był grzeczny i potulny jest mój mały jak nie wiem co:-)