reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jak samopoczucie :) u mnie na obiad zupka kalafiorowa była, a dla meża odmroziłam fasolkę po bretońsku, nastomiast my z synkiem zajadaliśmy się goframi z bitą śmietaną, chyba pierwszy raz mi sie tak dobre ciasto udało, to mój mały głodomor :-)
Och kurkaaa:szok::-D Ale gofryyy:-D:-D:-D Mniam... mam teraz takiego smaka na nie..:tak::tak: Nie wiem jak ja do jutra wytrzymam, żeby pójsc do cukierni i kupic cos na podobę:sorry::laugh2: Gofrownicy nie mam..ale widze już link na allegro podany to może namówie M:cool2:

cześć mamuśki

u nas powlutku do przodu cukry ajko tako insuliny nie zwiększam od tygodnia więc jest ok

co do wizyt u lekarza my co 2 tygodnie:tak: i tak zostanie ale my to takie ewenementy:-D najbliższa wizyta i usg w czwartek już mam stresa jak tam ten naczyniak w główce u małego

a poza tym ok jakoś leci brzuchol rośnie siara już jest:tak: zdrówko dopisuje tylko znowu od niedzieli mam skurcze w niedziele wieczorem aż się poryczałam ale się wyciszyło mam nadzieje że moja szyjka sie trzyma:tak:

co do mojej siostry to jak zda na minimum to bedzie dobrze :-)
sciemniara jedna...

boze czy ja do konca ciazy bede miala problemy z kasa, zusem i moim zakladem pracy?
dostalam kase.. ale nie wiadomo za jaki okres.. ale.. za malo.. liczylam na wiecej.. no i kurde w czwartek bede to wyjasniac z ksiegowa. porazka...

Zus zawsze liczy tak, że wychodzi mniej i to jeszcze nie pomyłkowo :-( Nie wiem na czym to polega...
MoniSkaBe - współczuję podejścia domowników :baffled: Porażka - szczególnie z siostrą...

ale mialam zaległości ;)

Współczuje mężów ale i zazdroszcze ;) Ja w sumie wychowalam sie w rodzinie z róznymi probemami. Nie zawsze było łatwo...tata czasem przychodził na czworaka do domu. Mama raz dała ultimatum i teraz czasem wszyscy się ztego smiejemy. Ale bylo bardo cięzko. Dlatego wiem co przechodzicie! :-(
Mój M nie gotuje ale sprzata i to njczesciej jak mamy gości :-) ale nie narzekam naniego. Dba o mnie i jest śwetnie!

Dzisaj pojechałam w koncu do fryzjera bo juz patrzec na siebe nie moglam ;)
Od rana czułam dziwne bole brzucha. Tak jakbym miaładostac miesiaczke. wzielam nospe forte i bylo ok. ale ak wracalam do domku to mialam tak jakby skurcze:( zadzwonilam do mojej poradni ale lekarzanie bylo. Na szczescie mial dyzur w klinice i pojechalismy. Zbadał mnie.Szyjka sie nieskaca. Maly sie wierci stasznie. Musze lezec. Brac Duphaston i nospe. Nie moge za bardzo dotykac brzuszka. Mam dzwonic do lekarza o 21 czy jest ok. ehh miałam strasznego stracha:-(

a co do zachcianek to wlasnie wcinam babke z Lidla..taką dłuuugą i chybanic z niej ni zostanie :tak:

Nie uwierzycie co mi dzisiaj maz zrobil za akcje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! płakałam na ulicy w miescie jak debil i myslalam ze sie rzuce pod auto!!!!!!!! pojechalam zaplacic te rachunki i dzwoni do mnie o ktorej bede wracała bo jak snoczy prace to po mnie przyjedzie no to ja ze pojde jeszcze do biedronki i bede czekała na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mial skonczyc przed 17 pogrzeb a gdy ja do niego dzwonilam to nie odbieral...na dodatek autobusy do nas jezdza co 2 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkoncu odebral o 18 i nachlany jak swinia okazalo sie ze jest u kolegi!!!!!!!!!!!!! a ja marzlam 2 godziny jak debil.....mlody z tesciowa a ten mnie zrobil w h*j* poprostu koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tylko zrobie prawko to sie wyprowadzam od niego....moze mnie mama przyjmie

Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.
- ja co miesiac mam wizyty chyba ze cos nie tak to czesciej.

To zapraszam do Lidzbarka Warmińskiego starczy dla wsyzstkich :-D;-)
- ale dla kazdego po 2;-):-D podwojne jestesmy:):) niktore z nas to nawet potrójne :))

Zus zawsze liczy tak, że wychodzi mniej i to jeszcze nie pomyłkowo :-( Nie wiem na czym to polega...
MoniSkaBe - współczuję podejścia domowników :baffled: Porażka - szczególnie z siostrą...

ja dostałam wczzoraj kase. I odziwo całkim niezle. Myślałam zebedzie mniej. Najlepiej donich dzwonic i pytac. Ja tak robilam i dokladnie wiedzialam kiedy kasa od nich wyszla.

reklama
Ja jestem właśnie po wizycie u gina. Wszystko jest ok. Powtórny wynik moczu też jest w porządku. Jedyne co mnie nie pokoi to moja waga. Przytyłam przez miesiąc 4,5kg:szok::-( To pewnie przez to, że siedzę w domu.. na spacer nie chodzę, bo mi się samej nie chce, a mojemu Ł też się ze mną nie chce przejść wieczorem po pracy. Tylko, jak mu powiedziałam, że dużo przytyłam, to się oburzył, że inni jakoś sami chodzą na spacery:zawstydzona/y: Jak byśmy mieli kasę, to bym chodziła na basen raz w tygodniu, ale nie mamy:-( Nieważne że wydał 30zł jak był ostatnio na piwie.. ale już mi się nie chce z nim poruszać tego tematu, bo by była kłótnia, a mi się nie chce wkurzać i słuchac jego bezsensownego pieprzenia.

czarnuszka tak mi przykro, że mąż cię postawił w takiej sytuacji.. co za debile ci faceci:wściekła/y:

Do góry