Witam się i ja,
Też nie lubię takich świat, wszystko zamknięte, nie ma gdzie się wybrać, a M dzis ma dyżur, to juz w ogóle nudyyyyyyyyy, popołudniu przejdę się z bratem i psem na spacer, o ile nie zacznie lać- bo pogoda taka zdradliwa dzisiaj
Co do szyjki, to ja ostatnio miałam 26mmm, i na razie gin powiedział że spoko, że jest twarda, ale jakby tez zaczęła się skracać, to mnie czeka peesar(czy jakoś tak)
Też nie lubię takich świat, wszystko zamknięte, nie ma gdzie się wybrać, a M dzis ma dyżur, to juz w ogóle nudyyyyyyyyy, popołudniu przejdę się z bratem i psem na spacer, o ile nie zacznie lać- bo pogoda taka zdradliwa dzisiaj

Co do szyjki, to ja ostatnio miałam 26mmm, i na razie gin powiedział że spoko, że jest twarda, ale jakby tez zaczęła się skracać, to mnie czeka peesar(czy jakoś tak)

Ale musze wybyc do sklepu po produkty, a tak mi sie nie chce
I tarte upieke, tylko musze znalezc ten przepis co Ionka kiedys podawala ;-)
qrcze moze sobie wkręcam ale czy to moze byc objawem skurczy ?? mając świdomość ze mam miękką i krótka szyjkę boję się zeby nie doprowadzic do najgorszego:-( Ta szyjka to naprawde niebezpieczny temat wcześniej miałam twardą i zamkniętą a tu nagle miękka i krótka...ale jej dł poznam dopiero na usg bo zawsze ręcznie miałam ocenianie:-
W sumie od kiedy jestem w ciąży nie wzięłam jeszcze ani jednej tableteczki (nie licząc kwasu foliowego oraz luteiny i duphastonu na początku).