Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAG 349 I love you!!!:-) Przywracasz mi nadzieję:-) Ja sobie tak jeszcze tłumaczę lekami, które zażywam (aktualnie jest to 17 tabletek dziennie - dajecie wiaarę- jak mówi "Wiola"?) ale to tylko takie przed soba tłumaczenie, witaminy mi już całkiem gin odstawiła, bo mnie straszy obrzękami.... we wtorek mam wizytę - zobaczymy co to będzie...

takaa jestem TRUŚKA:-) Ale szczerze mówiąc myśle sobie - jak nie teraz ciamać - to kiedy? potem będzie dietka dla karmiących... Moja koleżanka ma 6 miesięczną córeczkę i jest o 6 kg szczuplejsza niż przed ciążą.... - 

MAG 007 racja - to takie tycie spore - dopiero podobno przed nami. Słyszałam, ze od 7 m-ca zaczyna się tak "rosnąć"...choć nie wiem czy to reguła...
Ja też nie należe do kościotrypków - zaczynałam z wagą 64 kg więc....takaa jestem TRUŚKA:-) Ale szczerze mówiąc myśle sobie - jak nie teraz ciamać - to kiedy? potem będzie dietka dla karmiących... Moja koleżanka ma 6 miesięczną córeczkę i jest o 6 kg szczuplejsza niż przed ciążą.... -
kolejna nadzieja....![]()
Oczywiście w ramach zdrowego rozsądku. A potem tez mam zamiar karmić cycem jak długo będe mogła- więc wiadomo: ścisła dieta 
Mag 349 tak mi własnie powiedziała pani dr, że woda gromadzi się między tkankami a nie w nich...
a biorę Euthyrox, jodid, magnez, żelazo, witC, cordafen, Relanium i nospę - w piernik tego. 2 pierwsze na tarczyce, której niedoczynność wyszła mi w ciąży a reszta na skurcze które miałam i wracają... :-(
ale dobrej myśli być trzeba co nie?![]()
Pozytywne myślenie akurat jest w tym wszystkim bardzo ważne