candy6
podwójne szczęście :**
A ja idę wlaśnie zjeść krupniczek ..http://candy6.gliteruje.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mag007 co to jest knyszya ?? pierwszy raz słysze takei danie![]()

Ale mi narobilas ochoty
JAAAAAAAAAAA:-):-):-):-):-)
Jak ja dawno PITY nie jadłamAle mi narobilas ochoty
![]()

no literówka
knysza/pita - przypieczona cienka bułka napchana różnymi warzywami, serem zółtym startym i polana sosem czosnkowym![]()
Nie wiedziałam ze pite inaczej nazywa się knysza
Też bym zjadła.................
wyszły pyszne i mamie też smakowały bardzo, bo akurat dzisiaj przyjechała i chyba będzie nocować. Mam nadzieję, że mojemu Ł będą też smakowały
Z jednej strony bym chciała, no bo nie lubię bez niego spędzac weekendów.. i tak całymi dniami jestem sama i tylko wyczekuję kiedy wróci z pracy... Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że mam odwiedzić swoich "ukochanych" teściów to aż mi się flaki wywracają... no i tam wiecznie zimno, bo nie napalą w centralnym jak trzeba, tylko tak, że kaloryfer ledwo ciepły.. no i to ciężkie jedzenie u nich.. ewentualnie ze swoim żarciem bym pojechała, bo moje jelita zrobiły sie bardzo wrażliwe i nie mogę jeść ciężkostrawnych rzeczy i takich doprawionych, jak u niego matka robi. No i nie wiem co robić buuu... smutno mi będzie samej w weekend.. a tam też taka beznadziejna atmosfera... ehhhh i tak źle i tak niedobrze..no literówka
knysza/pita - przypieczona cienka bułka napchana różnymi warzywami, serem zółtym startym i polana sosem czosnkowym
ccaroline - moge do tyh racuchów dac jablka?
Ah a jak wracaliśmy to zas brzuszek jak kamień i bolał bardzo..wzielam nospe i do łóżeczka. Tez wcinam pomarancze i mandarynki. Jak nigdy !! a będzie synuś!:-)