reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wracam do pracy po wakacjach, tak się dobrze złożyło, że kwiecień, maj, czerwiec będę na macierzyńskim a potem ma wakacje (pracuję w szkole)

dzidizol będzie miał 5 miesięcy, ale trudno:-(

idę spajkać
buziory

reklama
W takim razie, jeśli ty pracujesz dwa lata i studiowałaś na UW to musiałyśmy się mijać na korytarzach bo ja byłam o rok niżej.:-D

hahaha napewno :-D:-D ja pare osob znam z roku niżej bo mialam przyjemność powtarzania fizyki u Gadomskiego i po nieudanych próbach przeszłam z fizyki B na A i chodzialm na wykałady z Wami:-) Wiec mozliwe ze sie znamy z widzenia...a jak nie to i tak fajnie miec świadomość ze ktoś jest z podnego fachu co ja:) A teraz nawet pracują u mnie 2 osoby z roku niżej ale w innch zakładach :-D

Niiom mailam cholerne szczescie znajdujac to prace i poszłam tam zupelnie zielona ale wg wymogów unijych właśnie mieli zatrudniać osoby po studiach bo teraz parcuje na SEM jak u Dontena:tak:

Myślę, że na pewno się znamy z widzenia, bo ja właśnie byłam na fizyce A od samego początku. A u kogo pisałaś pracę mgr.? Ja u profesor Bulskiej. Jaki ten świat mały:-)

Mag, wszystkiego NAJ :*

izulqa nie ma sprawy pytaj ile chcesz... pytajcie o co chcecie bo jesli mam wam pomoc moim nieszczesciem to ja bardzo chetnie pomoge zeby tylko sie juz nigdy takie cos nie zdarzylo ani u was ani u mnie. co do objawow to nic nie mialam nic nie czulam... nic mnie nie bolalo... poprostu poszlam sie umyc przed kinem i mnie jakos natknelo zeby sobie palce tam wsadzic i poczulam balonik... wiecie ze czasem sobie wkladalam palca co czasem pisalam ze nie cuzje szyjki ze nie moge siegnac to pozniej bylo na nastepny dzien u lekarza ze jest dluga i ok jest.... wiec zero objawow jedyne co moge teraz w sumie tak wspominac to w niedziele jak pisalam wam ze mnie zoladdek boli i ze mam taki maly rozstroj co sie pytalam czy lepiej isc do doktora czy nie... i mialam wtedy pojssc ale mi przechodzilo i jakos nie poszlismy a moze trzebabylo... bo moze wtedy juz cos sie dzialo i daloby sie to naprawic... teraz juz wiem ze pewnie to byl jakis znak dlatego nie lekcewazcie nic ... izulqa jak boli to nie mysl sobie e nie ide bo ostatnio bylam i uzna mnie za chisteryczke... pieprz to i zasuwaj lepiej 10 razy sprawdzic i nawet posluchac ze pani panikuje niz pozniej plakac cierpiec i miec Aniolka w niebie.

Dziękuję za odpowiedź :*

Ostatnia edycja:
Dlatego też chcę tam wrócić :-) Narazie remontujemy mieszkanko i trochę nam się to przeciąga...
Ja też pochodzę z okolic ok 8 km od Radomia. A z jakiej miejscowości pochodzisz jeśli mogę spytać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry