reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja na razie tylko "dzien dobry":)) i biore sie do pisania dwóch prac..nie chce mi sie jak nic...://

Rybka dobrze ze bedziesz mogla wrocic do wlasnego łóżeczka, to zawsze jest ulga:) i najwazniejsze ze wszystko jest ok:)

I chcialam jeszcze napisac Candy, ze przeipekne imie wybraliscie dla synka:) Miłosz:) bardzo bradzo i sie pododba:)

pzdr

reklama
Co do zaświadczenia od lekarza, to nas nie obowiązuje ta ustawa, bo prawo nie działa wstecz. Oglądałam w tv na ten temat któregoś razu.
Też mi się tak wydawało, ale mam forumową koleżankę, która urodziła w październiku, w listopadzie zgłosiła się po becikowe i kazali jej przynieść zaświadczenie.

CCaroline85- Twój Dawidek tez krzyczy przed zaśnięciem?? bo Sebek to od kilku dni przegina... jest strasznie spiacy a tak sie drze jakby go ktos ze skory obdzieral..

Mojego to godzine trzeba usypiać czasami szału dostaję! On śpi w dużym łóżku i sobie przechadzki robi z jednego końca na drugi, aż w końcu padnie, a marudny jest strasznie ciągle chce coś gryźć, ale wcale się mu nie dziwię, na siłę zaglądnęłam mu do buzi, inaczej się niestety nie da i co!! 4 wychodzą zęby już po kawałku się poprzebijały, ale jakoś dziwnie, bo 4 na dole, dwie dwójki i dwie czwórki, także tak śmiesznie :p

mi się wydaje, że w tych urzędach, to trzeba im też przypominać, że prawo nie działa wstecz. Ale ja i tak pierwszą wizytę miałam w 9 tc.

Hej missiiss nie żartuj nawet:no: pisz ile chcesz jeśli Ci u nas dobrze :-)

adelina ja też chciałam Miłoszka, nawet jak Igorek był w brzuszku to też takie imię wymyśliłam, ale mój za nic na świecie nie chciał się zgodzić:wściekła/y:

Teraz idę z młodym na spacer, na zakupy, potem do Was wpadnę.
Buźka:-):-)

reklama
a dziękuję adelina :-)

właśnie wstałam i umieram z głodu idę robić kanapciory z pasztetem i pyszna papryka konserwową ach jeszcze gofra bym zjadlam ale nie mam skad go wziąść:crazy: chyba wyczaruję hehhe

Do góry