reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Co do pasa zdania są podzielone :) ale myślę, że za taką cenę warto spróbować, pewniej ednym będzie odpowiadał innym nie. :-) Sama przymierzam sie do zakupu, spodnie muszę mieć również rozpięte. :-D

Zgadzam się w 100%:-) przekonuje mnie zwłaszcza cena;-)jeśli nie będę się w nich dobrze czuła, przynajmniej nie będzie mi szkoda tych paru złotych

reklama
Co do pasa zdania są podzielone :) ale myślę, że za taką cenę warto spróbować, pewniej ednym będzie odpowiadał innym nie. :-) Sama przymierzam sie do zakupu, spodnie muszę mieć również rozpięte. :-D

ja do tej pory nie slyszalam o tych pasach - to dzieki wam o nich wiem;-);-) tutaj niestey jeszcze to nie doszlo:-):-)
ja sie powoli do niego przekonuje i chcialabym go kupic ale niestey bede musiala znalezc kogos kto bedzie mogl mi to kupic na allegro bo na ebay'u niestety tego nie znalazlam:-:)-(

Mirosia...dzisiaj jest chyba taki dzień...ja też od rana mam czarne myśli co do ciązy......:baffled:Strasznie się martwie...

A co do tego uczucia zimna w ciąży to własnmie wyczytałam w necie, ze może to być spowodowane niedoczynnością tarczycy co jest niebezpieczne dla rozwoju dziecka..np jego mózgu....:-(Normalnie się dzisiaj nakręcam!

Mirosia...dzisiaj jest chyba taki dzień...ja też od rana mam czarne myśli co do ciązy......:baffled:Strasznie się martwie...

A co do tego uczucia zimna w ciąży to własnmie wyczytałam w necie, ze może to być spowodowane niedoczynnością tarczycy co jest niebezpieczne dla rozwoju dziecka..np jego mózgu....:-(Normalnie się dzisiaj nakręcam!
Igi ja tak mialam w pierwszej ciazy.... wogole nie wiedzialam co mnie czeka nie mial kto mi doradzic... nie mialam z kim porozmawiac.... czarne mysli to mialam caly czas... staralam sie jak najmniej o tym myslec i zajac sie wszytskm co moglo mnie odciagnac od myslenia o tym... teraz juz mie jest latwiej wiem co mnie czeka i jakos inaczej do tego podchodze...

nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze ;-)

Dorotko, dostaniesz 100% wynagrodzenia....tzn dokłądnie 100% średniej z ostatnich 6 miesiecy. Po minimalnym pomniejszeniu o jakieś skłądki zdrowotne.

Może mi ktos pomoc czy nikt nie wie ?

ja to chyba nie wiele ci pomoge nie orientuje sie jak jest w PL.... wiem ze tutaj na wyspach musisz pracowac 8 miesiecy u jednego pracodawcy zeby pojsc na zwolnienie i dostwac pieniazki...
nie mam pojecia jak to wyglada w PL... inna tez jest sytuacja chyba kiedy zaczynajac prace bylas juz w ciazy i nie powiedzialas o tym pracodawcy...
chyba niewiele pomoge....

ciazadorotki dostaniesz 100 %. Ja miałam podobną sytuację, po dwóch miesiącach od zatrudnienia poszłam na zwolnienie, zus oczywiście musiał się czepiać, było im podejrzane, że zatrudniłam się po to aby otrzymywać kasę, musiałam opisać co i jak i tyle, oni zawsze się muszą przyczepić :)

reklama
Do góry