kingusia1991
Fanka BB :)
Najpierw był na 4 marca. Teraz według om (ktoś mi wcześniej źle policzył, a sama nie liczyłam) wychodzi na 25 luty, a z usg na 28 luty :-)
Ps. Kingusia, a kiedy miałaś ostatnią @?
To mi to samo pewno wyjdzie :-)

@?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw był na 4 marca. Teraz według om (ktoś mi wcześniej źle policzył, a sama nie liczyłam) wychodzi na 25 luty, a z usg na 28 luty :-)
To mi to samo pewno wyjdzie :-)![]()
@?![]()
No. Znaczy kiedy miałaś ostatnia miesoączkę? Bo lekarz liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Oczywiście to jest też zależne od tego jak długie masz cykle.
20 maja miałam ostatnią miesiączkę...
To pewnie też załapiesz się na luty. Jesteś mniej więcej tak jak ja, bo ja miałam 24 maja :-)