reklama
AsiaKC
Just mama
Raczej tak ze względu na kręgoslup. Przebylam 2 operacje i nie mam zamiaru nadwyrężac kręgoslupa jeszcze bardziej.. a i tak mi już daje w kośc..
Och to wspłczuję. Ciąża to spore obciążenie dla kręgosłupa... Uważaj też bardzo PO porodzie, bo mnie plecy przy chłopakach nawalały tak po 2-3 tygodniach opieki nad noworodkiem...
No to gratulacje dla bratowej. Kurcze to dopiero rewlucja domowa.Nie zazdroszcze. Ja bede miala trojke i to przy takim odstepie i zastanawiam sie jak podolam. Kiedy ma termin? I jak sie czuje?
Ja sobą i swoją trójką to jakoś się nie martwię ale piątki noworodków to sobie nie wyobrażam w domu. Dla 3-4 osób dorosłych praca na 3 etaty każdy. Nie wyobrażam sobie, żeby rodzice mogli sobie poradzić sami... nie mówiąc już o kosztach No i bałabym się bardzo o zdrowie maluchów już teraz. Przecież nie mają szans na pełen rozwój w brzuszku u mamy... będą malutkie i słabsze niż inne noworodki, jest spore ryzyko wad wcześniaczych... stres by mnie zeżarł...
Idź do szpitala albo do przychodni dyżurnej, jak Ci dadzą coś szybko to szybko chorobę załatwisz...Kochane, ja chyba zaraz na pogotowie pojade.. To przeziębienie o którym pisałam przerodziło się w jakąś grype chyba Dostałam gorączki, strasznie boli mnie głowa, mam katar, bolą mnie zatoki, łzawią i ropieją mi oczy i szczypie mnie 'tam' tak jakby zapalenie pęcherza.. i to wszystko dosłownie nagle przyszło.. ;( Martwie sie
Karcialka! Witaj!!!
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Gratulacje Karcialka :-) Jak sie czujesz? Mecza Cie jakies dolegliwosci???Witam przyszłe Mamuśki
Miesiąc po ślubie dowiedzieliśmy się, że będziemy rodzicami
Jestem w 7 tygodniu:-) termin na 28 marca co najlepsze to będzie 5 Baran w rodzinie mojego męża...
Pozdrawiam
My dwa miechy po slubie Ale planowane ;-)
moniazuber
=)
witam miło =)
moje pierwsze objawy to głód, chodziłam nienajedzona =) (i trudno było mi to odczytać, jako objaw ciążowy), potem uczucie głodu zmieszało się z mdłościami,
pobolewały mnie piersi i się nieco zwiększyły,
a następnie nawet dostawałam dreszczy i zmęczenie mnie ogarniało przez cały dzień.
Ja miałam krwawienie i myślałam, że to miesiączka, więc bardzo się zdziwiłam, jak okazało się, że jestem w ciąży.
Szczególnie, że wykryto mi jakiś czas temu kolejnego torbiela (potworniak) na ostatnim kawałeczku jajnika, jaki mi pozostał z dwóch
Tak więc po przejściach, ale jestem niesamowicie szczęśliwa, że jednak udało się i jestem w ciąży.
moje pierwsze objawy to głód, chodziłam nienajedzona =) (i trudno było mi to odczytać, jako objaw ciążowy), potem uczucie głodu zmieszało się z mdłościami,
pobolewały mnie piersi i się nieco zwiększyły,
a następnie nawet dostawałam dreszczy i zmęczenie mnie ogarniało przez cały dzień.
Ja miałam krwawienie i myślałam, że to miesiączka, więc bardzo się zdziwiłam, jak okazało się, że jestem w ciąży.
Szczególnie, że wykryto mi jakiś czas temu kolejnego torbiela (potworniak) na ostatnim kawałeczku jajnika, jaki mi pozostał z dwóch
Tak więc po przejściach, ale jestem niesamowicie szczęśliwa, że jednak udało się i jestem w ciąży.
Oj, mąż mnie naciągnął żebym z nim nasz ślub oglądnęła. I aż się wzruszyłam jak zakładaliśmy sobie obrączki. Ahh, te wspominki. :-)
A mam straszny ból karku. Napiłam się herbatki, podryzłam banana i.. wymiotowałam. :-( Ja już nie wiem co mam z tym żołądkiem. To chyba mi się poranne nudności wróciły bo rano wogóle nie wymiotowałam.
A mam straszny ból karku. Napiłam się herbatki, podryzłam banana i.. wymiotowałam. :-( Ja już nie wiem co mam z tym żołądkiem. To chyba mi się poranne nudności wróciły bo rano wogóle nie wymiotowałam.
Mycha1
Fanka BB :)
Kochane a czy do cesarki też trzeba byc "tam" ogoloną?;-):-)
Golą tylko u góry, cięcie wykonywane jest dosyć nisko i wiadomo żaden kudełek nie może przeszkadzać ;-)
Karcialka WITAJ!!
xXxIzuLQaxXx szybciutko wracaj do zdrowia!!!!
Co do farbowania włosów to ja w poprzedniej ciąży farbowałam co 2 miesiące tak jak zawsze i nic mi się z nimi nie działo. Włosy miałam mocnejsz, zgęstniały mi i przestały wypadać. Większość moich koleżanek farbowała włosy w ciąży i nigdy żadnej nic się nie przytrafiło.
Nikogo niema.... ja wróciłam z imprezki u znajomych i trochę mi zajeło poczytanie dzisiejszego całego dnia. Wcześniej pojawiały się 2 stronki a teraz coraz więcej.... Piszcie piszcie dziewczyny im nas więcej tym lepiej noi razniej chyba no nie????
Agniesiak85
co do paznokci to ja niestety mam inne zdanie.
ale nie bede wywolywac klotni i wasni swoim zdaniem
ja jestem stylistka . :-)
Kochana ale ja teraz zrobiłam sobie tak, żeby swojej plytki nie matowicWiadomo, że troche się zniszczy od kleju od tipsów ale już nie cała jak przy normalnym robieniu;-) i mam takie króciótkie jak swoje tylko żelik połozony;-):-) No ale wiadomo ile gustów tyle odpowiedzi;-):-)
Kochane, ja chyba zaraz na pogotowie pojade.. To przeziębienie o którym pisałam przerodziło się w jakąś grype chyba Dostałam gorączki, strasznie boli mnie głowa, mam katar, bolą mnie zatoki, łzawią i ropieją mi oczy i szczypie mnie 'tam' tak jakby zapalenie pęcherza.. i to wszystko dosłownie nagle przyszło.. ;( Martwie sie
Kochana jak mi przykro.. ja też jestem przeziębiona, boli mnie gardło i mam straszny katar ale na szczęście gorączki nie mam. Ale na początku ciąży miałam podobnie i to z gorączkąa wiadomo, że ona niebezpieczna, także Kochana do lekarza i kuruj się domowymi sposobami Trzymaj się cieplutko i sie nie denerwuj
Witam przyszłe Mamuśki
Miesiąc po ślubie dowiedzieliśmy się, że będziemy rodzicami
Jestem w 7 tygodniu:-) termin na 28 marca co najlepsze to będzie 5 Baran w rodzinie mojego męża...
Pozdrawiam
Witaj:-) No to wspaniała wiadomośc na "miesięcznicę";-):-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
karcialka witamy serdecznie w naszym gronie :-)
Miło, ze jest na coraz więcej, oby tak dalej.
Mnie to strasznie boli głowa i katar przyszedł. Nie wiem co to jest, zaraz zadzwonię do mamy i się spytam czy moę leki przecibólowe wziąść, bo już nie wytrzymuje. A męża niechce w pracy martwić, bo pracuje do 13. Albo sama wpakuje się na szpital, albo umrę z bólu. :-(
Mnie to strasznie boli głowa i katar przyszedł. Nie wiem co to jest, zaraz zadzwonię do mamy i się spytam czy moę leki przecibólowe wziąść, bo już nie wytrzymuje. A męża niechce w pracy martwić, bo pracuje do 13. Albo sama wpakuje się na szpital, albo umrę z bólu. :-(
reklama
Agniesiak85
Miło, ze jest na coraz więcej, oby tak dalej.
Teraz to Kochana żadnych lekówNo prócz nospy, paracetamolu, Pokropolek od gardła i gripovita taka w saszetkach (same witaminki tam są) do rozrabiania na przeziębienie