Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale widzę też zmianę we mniekiedyś bym się zamartwiała, że co sobie pomyślą, że będę miała nieprzyjemności bla bla bla
a teraz to mam to gdzieś, nie chcę, żeby przez moje dobre serce coś złego stalo się dziecku!
coś mi się wydaje, że będę prawdziwa matka-lwica![]()
![]()

Mowię to co myślę i czuję się z tym świetnie
Podoba mi się ta odmiana:-) I myślę, że to te hormonki na mnie tak działają
:-)

Od razu inaczej sie czuje. Mysle, ze jeszcze pojde na swieta i chyba to wystarczy do porodu. A jak to jest farbowaniem kiedy sie karmi piersia? 

.
tego nie jedz, to rób tak, tych spodni ciążowych nie noś bo cię piją....choć mnie wcale nie piją i są super wygodne...brak słów
tzn w porównaniu z innymi, bo mi się wydaje wielki 

Hej dziewczyny
Niestety poniedzialek znowu, ale byle do piatku. U nas byla piekna pogoda byla w sobote i niedziele.
Bylam u fryzjera i w koncu wygladam jak czlowiek.Od razu inaczej sie czuje. Mysle, ze jeszcze pojde na swieta i chyba to wystarczy do porodu. A jak to jest farbowaniem kiedy sie karmi piersia?
No i wyobrazcie sobie, ze chyba kupujemy wozek. Wiem, ze troche wczesnie ale mamy super okazje, za polowe ceny mozemy kupic. No i szkoda z tego nie skorzystac.
Ja sie troche martwie, ze ruchow nie czuje. :-(Wczoraj mialam wrazenie, ze poczulam takie jakby falowanie na brzuchu, ale pewnie to moja wyobraznia. Jeszcze prawie 3 tygodnie do usg to sie dowiem czy wszystko dobrze. Mi ostatnio kumpelka mowila, ze chyba dziewczynka bedzie bo moj brzuch taki rozlazly. Rzeczywiscie jak tak patrze na siebie to widze, ze brzuszek urosl tak “ na okraglo”. Zobaczymy czy sie sprawdzi. ;-)![]()

JA chyba zwariuję tyle czekać, zwłaszcza po tej biopsji nie mialam sparwdzane czy z dzidzią wszytko w porządku:-( Wiem znając siebie ze nie wytrzmam i pójdę wcześniej prywatnie
Tylko orientujecie się jak to jest z tym badaniem połówkowym musi być konkretnie w 20tc aby określić czy wszytko w porządku z dzidzią czy jest jakiś przedział jak w usg genetycznym 11tc-13,6tc??