Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myslę, że niestety ale chyba połówkowe nie będzie, bo na tm USG chodzi o serduszko, żeby dokładnie zbadać, a najlepiej widać wszystko co trzeba około 22 tygodnia...i mam jeszcze pytanie:
mam wizytę 13 października - będę wchodziła w 19 tydzień, czy to się będzie liczyło jako usg połówkowe??:-)
USG połówkowe robi się między 18 a 24 tygodniem. Mi lekarz radził iść w 20 tygodniu, ale idę w 19.Myslę, że niestety ale chyba połówkowe nie będzie, bo na tm USG chodzi o serduszko, żeby dokładnie zbadać, a najlepiej widać wszystko co trzeba około 22 tygodnia...

A ja mam takie pytanko do doświadczonych mamuś: jakiego proszku do prania dla dzieci używacie? bo ja się kompletnie na tym nie znam![]()
choć to potwierdzi się za 3 tyg na następnej wizycie. Mąż liczył na córeczke ale ja od początku miałam przeczucie że będzie chłopczyk.Kasaii jasne że cię wezmę...tylko bagaż nie może ważyć więcej niż 23 kg...wiec jak się zmieścisz, to cię zabieram
A kiedy lecę...jeszcze nie wiem....moja siostra dzwoni co drugi dzien i się o to też pyta....myślę, że jakoś w listopadzie się zbiorę..po usg połówkowym.
A co do USG połówkowego to mi lekarz kazał przyjść koniecznie w 21 tygodniu. Nawet na 20 tydzień się nie zgodził...bo własnie o te przepływy w sercu jakoś chodzi....pamiętam ze w zeszłej ciązy też kazal mi być dokladnie w 21 tygodniu.
makabra az mi sie slabo troszke zrobilo przez chwile na szczescie zadnych plamien nie mam odpukac... i oby sie nie pojawily ale bol i strasznie i to nie rozciaganie... jak naciskam na brzuszek to boli bardziej :-( nie wiem czy to od igraszek ale sie boje i ciesze ze jutro juz ide do gina i mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku ze powie zebym lezala i bedzie juz lepiej .... ehhh
:-(ja na polowkowe to pojde jak liczylam w 22 tc ale sie jeszcze jutro zapytam czy tak czy wczesniej mam przyjsc...
kurcze tak mnie boli ten brzuch jak na okresmakabra az mi sie slabo troszke zrobilo przez chwile na szczescie zadnych plamien nie mam odpukac... i oby sie nie pojawily ale bol i strasznie i to nie rozciaganie... jak naciskam na brzuszek to boli bardziej :-( nie wiem czy to od igraszek ale sie boje i ciesze ze jutro juz ide do gina i mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku ze powie zebym lezala i bedzie juz lepiej .... ehhh
:-(