Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe, też mi wczoraj to M kupił, ja zbieram wszystkie gazety które są o ciaży i o dzidziachWitajcie u nas szaro i ciemno na dworze, brrrr..:-(
M mi jajecznicę z cebulką, kiełbaską smażoną robiMniam
Wszystkim, ktore choruja życze zdrówkaA tym które ida na usg pięknego widoku i oby wszystko było oki
A! wiecie co? Wczoraj kupiłam gazete wyborczą bo była pierwsza częśc "czekając na dziecko"Gazetka dla przyszłych rodziców wraz z skoroszytem do wpinania
Co wtorek z gazeta wyborczą
Pierwszy numer był o emocjach
Usg miałam w poniedziałekWszystko oki, dzidzia rozwija się książkowo:-) I termin z usg pokrył sie z terminem ostatniej @, co jak mówi lekarz rzadko sie zdarza
Dzidzia ma 12,7 cm do główki do pupy i waży już 273gramy
:-) Zdjęcia nie dostałam bo kiepski monitor i nie było ładnie widac;-)
Także płci tez nie znam..No ale kolejna wizyta 3 listopada
Ale dzisiaj juz ok wszystko jedziemy potem z M na zakupki to sie troszke odstresuje

zartuje oczywiscie moniat84 co do pediatrów to mam namiar na prywatnego lekarza z którego usług korzysta moja koleżanka jakbyś chciała to podam Ci numer tel. do takich z przychodni to niestety się nie orientuję bo do tej pory nie miałam takiej potrzeby. ja leczę się w przychdodni na ul. Hutniczej, ale czy jst tam rewelacyjnie to nie poiedziałabym, do ginekologa chodzę prywatnie polecam dr PAbiana.

. W naszym przypadku uczucie się bardzo pogłębiło i tego też Wam życzę:-)