Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe. Dzisiaj robiłam ogromne sprzątanie..
A jeśli chodzi o obiadek, to zrobiłam dzisiaj krokiety z zserem i grzybkami z barszczykiem czzerwonym...Mój Ł nie mógł przestać jeść..Nawet zeżarł mi 2 krokiety z talerza
kolorek jasno-różowy..no taki se 
A za ile kupiłaś te butki z allegro??
Tez bym takie chciała, już od tamtego roku się przymierzam do takich![]()

Ja też chcę dziewczynkękobietki górą, ja dowiem się we wtorek, chyba, że maleństwo zrobi psikusa
:-)[/QUOTE
Ja nie mam pojęcia, co będzie, maleństwo skutecznie tak sie obraca,żeby uniemozliwić nam ten upragniony widok.Poczekamy - 23 idę na kolejną wizytę,więc może wtedy się uda.
Pozdrawiam Was wszystkie:-)
Ja mu przeciez nie wpycham 

Witam was
Po wczorajszym usg jest juz pewne że będzie dziewczynka! Z czego bardzo się cieszę![]()
;-)hej
Nie bedzie mnie tak czeto jak kiedys bo moj komp sie popsul(zanioslam godo naprawy ale chyba jet juz do wyzucenia imusze kupic nowy
( a mial dopiero 4 lta
(
M mi swojego dawac nie bedzie( taka swinia
Teraz pisze z kaffejki ale est daleko i nie zawsze bedzie mi sie chcialo isc(
Bede za wami strasznie tesknic(
jak tak dalek pojdzie i sie z moim nie dogadam to bedziemy zalatwiac rozwod( jesli ma byc tak ze klotnie i takie robienie sobie na zlosc to wole byc sama
(
Poj*** to wszystko
dzisiaj wynosze sie do pokoju na gore bo nie moge na niego patrzec(
Trzymajcie sie dziewczyny)
mój też ciągle powtarza "gdybyś nie była w ciąży..." bla bla bla i co by zrobił?
U mnie bedzie dziewczynka, wiekszosc naokolo stwierdzila, ze bedzie dziewczynka bo moj brzuch jakis taki rozlazly jest. Tylko wieczorkiem mi pilka wystaje, a tak to wszystko w boki sie rozlewa. No i w sumie jesli chodzi o przesady to rzeczywiscie chcica na slodkie zaczela sie, ale gdzies od 4-ego miesiaca. Na poczatku ciazy nawet nie ruszylam slodkiego tylko kwasne, przyprawione.