reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Uff.. a już się bałam, że czegos nie zapamiętałam:) Ja wizytę mam dopiero 22 grudnia więc mam jeszcze czas na zrobienie tej glukozy:)

Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.

ja mam co miesiąc wizyty. Chyba że mnie coś niepokoi to wtedy też idę. Albo jak sie źle czuję i potrzebuję zwolnienia.

Hejka ;-)
Gratuluje wszystkich dziewczynek i chlopcow :tak:
Piszecie o tych ogorach kiszonych, a mnie ani troche do nich nie ciagnie :-D Jem w miare wszystko, tylko z wedlina wybrzydzam, bo mi niektore smierdza. Nie mam jakis typowo ciazowych zachcianek... jeszcze :-D
Martwicie mnie ta glukoza, bo nie wiem czy w Irlandii w ogole robia takie badanie :szok:
A najwyzej zrobie w Polsce na swieta.
Zmykam na spacerek, bo pieeeeeeeeekna pogoda u nas :-)
Ale fajnie miec tydzien wolnego, nareszcie moge zregenerowac organizm :-)
Do pozniej.

Polka hehe jak sie spi do 11 to wiesz :-)
a tak powaznie to nie mialam jakos weny na sniadanie.
Tylko , ze u mnie sie tez pozno jada obiady, bo okolo 18. W sumie to obiad na kolacje.

Ja do gina chodze co miesiac. Bada mnie, wypisuje skierowania na badania i zwolnienie.

Myslalam ze o 12 ksieguja kase w bankach... ale sie chyba pomylilam.. :eek:

Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.
Ja mam wizyty co miesiąc. Tylko teraz tak jakoś wyszlo ciut dlużej bo byłam 3 listopada i jak wyszłam z gabinetu i mówię, że chciałabym na za 4 tygodnie to babeczka mówi, że niestety nie da rady, że dopiero 22 grudnia. No ale u mnie jest oki, nic sie nie dzieje więc tak chodzę:) Ale ogólnie mam co miesiąc:tak:

hej

ja dzis w pracy
narazie jem chipsy :)
wogole to ja dziewczyny jem tyle ze szok, jak ja dziekuje za to ze moge jesc i jesc i nie tyje :-):-) nie wyobrazam sobie bycia na diecie :-):-):-)

kupilam sobie dzis plaszczyk na ta ciazowa zime, obeszlam pol warszawy w poszukiwaniu plaszcza lub kurtki a kupilam w sklepie kolo siebie, w normalnej cenie i jak najbardziej na nie ciaze tez :) zadowolona jestem z siebie normalnie :)

Agniesiak85 ja glukoze robilam tak samo jak Ty, na czczo mialam robiona na poczatku ciazy i teraz dostalam tylko takie badanie

co do mezow to moj nie jest aniolem, no ale ja aniola tez nie szukalam ;-)aniol moglby byc przeze mnie sprowadzony na zla droge i bym jeszcze aniola psychicznie ja wykonczyla ;-)
moj kochany malozonek na przyklad wymyslil ze w grudniu pojedzie na narty,z kolegami do austrii, ja mu odpowiedzialam ze jak pojedzie to ma dwie walizki spakowac bo moze tam juz zostac
przypuszczam ze na 99% nie pojedzie, ale tesciowa biedna o tym uslyszala i juz trzy noce nie spi jak on tak mogl wogole pomyslec ;-)

reklama
Do góry