ionka
Fanka BB :)
cześć mamusie,
od razu szok z mississ-mam nadzieję, że wszystko jest już ok, MUSI BYĆ! dobrze, że w porę zareagowali!! trzymam kciuki!
looooodyyyyyyyyyyyyy
za mną chodzą już od wieków, ale ja nie mogęęęeeeeeeeeee :-( tylko cokolwiek zimniejszego niż temperatura pokojowa i wysadza mi gardło :-(
buuuuu
a wiecie kupiłam książkę dla mojego M. "Pomocy jestem tatą" Talki.
on przeczytał kilka stron i powiedział, że durna i źle nastrajająca
więc się uprzejmie zdziwiłam, o Talko ogólnie pisze fajnie i sama po nią sięgnęłam. i co?? pierwsze pare rozdziałów było faktycznie okropnych- tylko o tym, że po narodzinach dziecka małżeństwo sie rozpada
są kłótnie i ogólne niezrozumienie 
ale czytam dalej i muszę powiedzieć, że śmiałam się dziś okropnie :-) strasznie mnie ta książeczka ubawiła
także jeśli ktoś porzucił ją po pierwszym rozdziale, niech wróci, bo potem jest fajnie :-)
od razu szok z mississ-mam nadzieję, że wszystko jest już ok, MUSI BYĆ! dobrze, że w porę zareagowali!! trzymam kciuki!
a po dzisiejszym obiedzie wsunęłam tonę lodów miętowych z kawałkami czekolady- polecam są pyszne
looooodyyyyyyyyyyyyy

a wiecie kupiłam książkę dla mojego M. "Pomocy jestem tatą" Talki.
on przeczytał kilka stron i powiedział, że durna i źle nastrajająca

więc się uprzejmie zdziwiłam, o Talko ogólnie pisze fajnie i sama po nią sięgnęłam. i co?? pierwsze pare rozdziałów było faktycznie okropnych- tylko o tym, że po narodzinach dziecka małżeństwo sie rozpada

ale czytam dalej i muszę powiedzieć, że śmiałam się dziś okropnie :-) strasznie mnie ta książeczka ubawiła

także jeśli ktoś porzucił ją po pierwszym rozdziale, niech wróci, bo potem jest fajnie :-)