reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej!!
Katrinka7 - najgorszą pracą dla ciężarnej kobiety jest mycie okien, wieszanie firanek, malowanie ścian i oczywiście dźwiganie!! Każda praca gdzie ręce trzeba trzymac w górze powoduję spływ krwi w dolną część ciała a co za tym idzie również do macicy-zbyt ukrwiona macica skurcza się co może spowodować akcję porodową--niech zrobi to ktos za ciebie-nie ryzykuj!!!

Pozdrowienia!

dokladnie, ja bym okien nie myla

reklama
Mi też się imię Miłosz podoba, ale mojemu M nie!
katrinka nie przepracowywuj się tak:)
Ja miałam dziś myć podłogi, ale stwierdziłam ze są w całkiem dobrym stanie i sobie je odpuszczam
Jedynie co jeszcze zrobię to posprzątam w łazience

wow mamusiu ile naskrobalyscie :)))

Rybka co ty mi tam po szpitalach :)) jejku kochana uwazaj na siebie i sie oszczedazaj ile mozesz BEDZIE DOBRZE :))

MISSISS kochana pisz i pisz wszystko co ci na sercu lezy jestes takim milym duszkiem :) na tym forum a ja lubie czytac twoje posty bo twoj styl pisania jest bardzo przyjemny :)
Pisz o smutkach i radosciach o wszystkim co ci na serduchu lezy :))

Nie nadaze wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze pozatym u kazdej z was ok :))

Nasz dzien wczoraj byl straszny .....
Bedzie duzo czytania wiec kto nie ma czasu lub sily niech ominie :p

W nocy z srody na czwartek obudzil mnie taki bol z lewej strony ze szok wstalam myslalam ze pecherz bo tez byl pelny ,poszlam do lazienki siusiu a bol dalej nie przechodzil cala lewa strona na wysokosci biodra mnie rwala ,piekla ,bolala .
Polozylam sie na plecach i pomyslalam ze jesli za chwile nie przejdzie to budze M i jedziemy do szpitala .Czulam mala jak kopie dlatego uspokajalam sie ze z nia wszystko ok i nie panikowalam .Po 10 min przeszlo .

Czwartek rano wstalismy i po kuchnie dzieki BOgu poszlismy o 5 min wczesniej niz bylam umowiona i bylismy tymi pierwsimi co ogladali i WOW swietna kuchnia

DZIEWCZYNY MAM KUCHNIE :))) ciesze sie jak glupia bo juz mam ja u siebie

Trzeba bylo od razu zalatwic busa i kuchnie odmontowac i zabierac .STRES ,STRES ale dalismy rade .Ja na 12 do kliniki tym razem sama bez M bylo mu smutno bo bardzo chcial ale nie mozna bylo inaczej .Ale potem sie okazalo ze to nie bylo takie dokladne badanie jak polowkowe Doc chciala tylko zagladnac na serduszko i posluchac czy bije juz regularnie :))WSZYSTKO OK Marcysia rosia i jest wszystko w najlepszym pozadku .

Jedno co mnie wystraszylo Doc pyta czy ja skurczy nie czuje lub jakiegos parcia na dole ???
Powiedzialam jej ze nic takiego nie czuje ,opowiedzialam o tym bolu w nocy ale ona mowi ze ten bol to musialo byc cos innego .Mowi ze mala strasznie nisko siedzi i glowa do dolu :(( ze to nie za dobrze :(( Pyta sie mnie czy juz mi moj gin mierzyl szyjke macicy ja ze NIE to ona ze musimy teraz zmierzyc i uffffffffff mam prawie 4 cm :))) mowi zeby zapomniec ze ona pytala o te skurcze ze teraz widzie ze dziecko ma duzo miejsca i dlatego podoba mu sie ta a nie inna pozycja i tak sobie siedzi ufffffffffffff bo juz mialam dola .

Potem caly dzien az do 23 wozilismy meble :)) mam juz piekarnik ,lodowke i pralke JUPIIIIIIIII ja wiem ze nie ma sie czym podniecac i kazdy w domu to ma ale ja nie mialam przez 2 miechy i koszmar .Wszystko jeszcze nie jest podlaczone bo M musi do pracy ale od poniedzialku ma 3 dni wolnego i damy rade :)
Naroznik tez juz jest i lozko i szafa do sypialni tez tylko wszystko jeszcze popakowane w kartonach i w chacie bordel na kolkach :-D

Ten koles od kuchni dal nam jeszcze swietna szafe ,ktora dostanie marcysia ,szafa jest z drzewa i jest bombowa :) za darmo ja dostalismy :))

Piatek .....
Rano wstalam i trzeba bylo jeszcze poznoscic pierdolki z kortarza do gory zeby sasiada nie przeszkadzalo i myslam achh pomoge M i takie lekkie ponosze dalam rade raz zejsc na dol i wejsc znowu do gory i znowu ten bol :((( chyba organizm daje oznaki NIE ROB NIE WOLNO polozylam sie i juz jest ok .

NIE MOGE NIC NOSIC NAWET PODUSZKI BO JUZ BOLI I DZIECKO NIE LUBI JAK LAZE W TA I SPOWROTEM PO SCHODACH musze odpoczywac .

Dzisiaj odpoczywam ile sie da nawet nic nie sprzatam tylko lozeczko i tv :)))

Ale wam szczelilam posta :))

reklama
kamikaa podziwiam kawał niezłej roboty odstawiliście , dobrze że już macie to za sobą:tak:, moja gin nie badała mi dł. szyjki a jestem ciekawa czy z nia wszystko ok tak jak z twoją ;-)

Do góry