reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jezuuuu napisaly zas tyle ojoj!!!!
Ja robie dzisiaj dwa obiadki jeden dla tesciowej jeden dla nas i boli mnie brzuch wiecie....wzielam nospe i dalej boli mal kopie i niewiem czy to od tego....:-(moze to od latania po schodach na dół co chwile :eek: albo za duzo siedze..... dzisiaj juz posprzatalam , pranie zrobilam, co 5 minut lata na dol sprawdzic jak tam obiad sie gotuje , no i nakrzyczałam na sebka!!!! kurde i teraz mnie boli ....i strasznie spiaca jestem......ale narzekam co nie??
no i przedewszystkim za duzo zjadłam

reklama
Witajcie dziewczyny
Dzisiaj znowu wstałam o 12 jestem w szoku:szok: tym bardziej, że całą noc przespałam i ani razu nie wstawałam, powoli zaczynam się martwić. Spałam 13 h:szok:

rybka_24 uważaj na siebie i leż nic nie rób, w sumie to dobrze że wychodzisz ze szpitala, lepiej żebyś nie oglądała takich tragedii, bo tedy człowiek się tylko nakręca. No i oczywiście unikniesz ryzyka zarażenia grypą lub jelitówką

mag007 nie szalej za bardzo u brata na imprezce:-)

Ja byłam na pierwszej wizycie w 5 tygodniu, ale później zmieniłam gin. i mam kartę od 11 tyg.

katrinka7 broń Boże nie myj okien. Bo będę krzyczeć.:wściekła/y:

kamikaa gratuluje kuchni, w końcu się doczekałaś, ale z tego co piszesz to warto było:-).

Dobra uciekam bo mam troszkę roboty, wpadnę później.
Miłego dnia.

O kurczaki, nie było mnie niecałe 2 godzinki i nasmarowałyście aż 5 stron:szok:
ale kupiłam sobie w końcu płaszczyk na zimę, nie jest to marzenie, ale przynajmniej mam(czuję się w nim trochę jak bombka, no ale cóż, byle do wiosny)
co do żurawiny to polecam -taką suszoną, sok tymbarka z żurawiny tez jest niezły, a dziś kupiłam sobie herbatkę żurawina z malinami, zobaczymy czy dobra...

Myslalam ze dzisiaj moge leniuchowac a tu nic trzeba myc szafki bo M chce juz jutro po pracy podlaczyc lodowke bo ma juz doscy 2 miechy bez i tyle zarcia do smieci bo sie psulo :(( i pralke i jutro bede mogla juz prac :)))

trzeba sie jakos zebrac do kupy isc do sklepu po srodki czyszcace i do roboty

Ty tak zabardzo nie lataj i nie rób zbytnio niczego dzisiaj, jak ci brzuszek dawał znać już.. żeby potem nie było (tfu tfu) żadnych problemów..

kamikaa - tym ułożeniem to się nie przejmuj. Filip całą ciążębył ułożony główkowo i bardzo nisko. Teraz zresztą dzidzia tez tak siedzi. Chyba mam taką budowę poprostu. To wcale nie oznacza ze będziesz już rodzić ;-). TYM BARDZIEJ ZE SZYJKĘ TO JAK DLA MNIE MASZ MEEGADŁUGĄ ;-). Ja miałam 2 cm.

O kurczaki, nie było mnie niecałe 2 godzinki i nasmarowałyście aż 5 stron:szok:
ale kupiłam sobie w końcu płaszczyk na zimę, nie jest to marzenie, ale przynajmniej mam(czuję się w nim trochę jak bombka, no ale cóż, byle do wiosny)
co do żurawiny to polecam -taką suszoną, sok tymbarka z żurawiny tez jest niezły, a dziś kupiłam sobie herbatkę żurawina z malinami, zobaczymy czy dobra...

ja też kupiłam sobie kurtkę na tą zimę i też czuję się trochę w niej jak taki słonik;-)
Co do żurawiny to ja piję taki syrop do rozrabiania z wodą. Taki ma chyba najmniej konserwantów.

ja oprocz uroseptu pije tez wlasne zurawine, taką suszoną zalewam wrzątkiem i zaparzam jak troche przestygnie to wypijam, zrobilam sobie tez dzemik zurawinowy ale to raczej do mieska bede zajadac :)
ja mam tylko jedno okno do umycia, raz juz bylo myte tylko szyby plynem musze umyc, firanka juz czysta wisi bo M na początku tygodnia ją zawiesil tylko szyba taka pomazana a okno w kuchni sobie odpuszcze i poczekam az wyremontujemy przedpokoj i wtedy sie je umuje

reklama
Czarnuszka88 nie chodz tak po tych schodach bo mnie tez od tego boli brzuch .
Nachodzilam sie jak wariat i potem dol.Wiecie co mi mowila polozna ze z tym chodzeniem po schodach trzeba uwazac schodzic na dol to nie problem ale wchodzenie pod gore to cisniecie wszystkich miesni :(( ciazarnym zaawansowanym przed porodem proponuja lazenie po schodach bo nidy przyspiesza porod czy moze przyspieszyc chodzi tutaj o miesnie i parcie .

Kochana cierpliwosci i ty sie doczekasz wlasnej kuchni niech bedzie jako taka i skromna jak moja ale wlasna :))

Do góry