Hello!
Ale u mnie paskudna pogoda, szaro, mrzyi wogóle blee
Nocka mi minęła średnio, bo 5 razy do kibelka latałam

i to tak mi się chciało, że musiałam szybko lecieć, bo nie mogłam wytrzymać

Chyba synek tańczył sobie na moim pęcherzu;-)
Ale całe szczęście wczoraj na noc głowa przestała mnie całkiem boleć jak ręką odjął i obyło się bez żadnego proszku przeciwbólowego
czarnuszka gratuluję prawka i to w dodatku zdanego za pierwszym razem:-):-) no i super, że u lekarza wszystko ok.
patinka trzymam kciuki za babcię..
marti dobrze, że nic powazniejszego się nie stało.
caroline mnie nie przerażają takie zdjęcia, a nawet jestem ciekawa właśnie jak to wszystko wygląda
moniskabe jakby mnie było stać, to już dawno byśmy z Ł wynajęli mieszkanie, także ja cię doskonale rozumiem. Mój ma od stycznia dostawać prowizję no i wtedy zobaczymy jaka to będzie wypłata i jak tak dalej będzie i będzie nas stać to też wybywamy na stancję.
Ja coś bym dzisiaj porobiła, ale sama nie wiem co. Pojechałabym do centrum połazić po sklepach, po deptaku i wogóle, bo oprócz na uczelni, to nie wiem już jak moje miasto wygląda;-) Ale jak sobie pomyślę, że jak tylko dojadę na miejsce będę musiała szukać kibelkana siku, to mi się odechciewa
Na obiad dzisiaj robię naleśniki z dżemem i bitą śmietaną i zupę dziadoską;-) U nas się tak mówi na zupę z kluskami rwanymi własnej roboty, bo to chyba na wsi od strony mojej mamy się tak mówi na taką zupę

I to jak na razie tyle co do planów na dzisiaj. Oczywiście przemknęła mi myśl popisania magisterki, aaaale taaaaak mi się nieee chceeeee... W tamtym tygodniu nic nie ruszyłam, wmawiając sobie, że to będzie tydzień oddechu od pisania, a tu już drugi tydzień zleciał

No może jeszcze sie namyslę.. ale wątpliwa sprawa;-)