Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Z M nie jest tak najgorzej, szyja go tylko bardzo boli, i chodzi w kołnierzu, ale i tak całe szczęście że tak to się skończyło, uffff
jedziemy dziś oglądać ostatecznie mieszkania, i może podejmiemy jakoś decyzję w końcu![]()
mam nadzieję że szybko przejdzie. - OOOOOOOOOOOOO matko!!!!!!!!ccaroline - też tak to sobie tłumaczę
dodałam se suwaczek odliczający do Nowego Roku- chyba mam nuda
![]()
2 tygodnie do świat i 3 do sylwestra!!!!!!!!!!!

gdzie ten rok uciekł........
- ale super ze bedziecie miec wlasne mieszkanko suuperrr...... i trzymam kciuki za zdrówko mężą...Kupno kupno, szukalismy z wtórnego rynku, ale jakoś nie mogliśmy nic sensownego znaleśc, więc będzie nowiutkie do wykończenia, więc jeśli nam się uda, to dużo pracy nas czeka no i wydatków, taki plus że mój tata zrobiłby nam cała instalacje i elektryke, więc robocizna dla pracowników odpada;-)

. Dziś wybieramy się na zakupy bo mój J dostał wczoraj bony SODEXHO kupimy sokowirówkę chyba. Nie orientujecie się może czy tymi bonami można płacić w Black Red White? Pisałąm do nich ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi echhhhhh

Wkoncu nasz remont zbliża się do konca ale i tak długa droga do wyczekanego salonu
my też taki chcemy
i bardzo dobrze was rozumiem, my też poki się nie pobudujemy urządzamy sobie mieszkanko, wszytko co w tym domu robimy i kupujemy to z myślą ze zabierzmy z niego;-) Kochnia wyposazona ze az miło wejsc..no jeszcze zmywarki brakuje
Wypoczynek do salonu zamówliśmy, teraz szukamy stołu do jakalni + krzesła i ławy i kolejne pare tyś beknie ale cóż ..i tak na nowym mieszkanku byśmy musieli kupiac a tak...już blizej naszego wymarzonego domu