madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Czesc dziewczyny!Mozna dolaczyc?
Witaj Emilia.Fajnie ze jest ktos nowy,napisz cos wiecej o sobie?
hej kochane moje ;-)
taki śpioch się ze mnei zrobił że masakra ;-) obudziłam się o 8 jak mąż wychodził do pracy później głowa do poduszki i obudziłam się przed chwilką kiedy mąż napisa że już wraca z pracy hahafajnie przynajmniej te kilka godzin sama nie byłam, no i mam czas na forum żeby mąż nie jęczał ze siedze całymid niami ;-)
widze że spotkanko organizujecie , ale fajniejak wpadna do kawiarni takie brzuchatki to kelnerki nie beda wiedziec co proponować hehe :-)
w ogole chciałam się pochwalić no może nie pochwalić ale... odpisali mi z fundacji "rodzić po ludzku" i : napisali mi ze smiało moge pisac oskarzenie do dyrekcji szpitala że mi nie dali znieczulenia ogólnego przy wyłyżeczkowaniu bo to według przepisów robi się "z", a co do zaniedbań prosili o wyniki i dokladniejsze opisanie sytuacji :-) wiec ciesze się ze w koncu sie odezwali, bo obiecałam sobie i Antosiowi , że nei zostawie tego tak o i bede walczyć o to zeby nikogo nie spotkala taka sama krzywda. moze nie moja skarga to zmieni ale jak ktos inny bedzie tez pisal to moze w koncu lekarze sie obudza. takze no chcialam poinformowac ze moich dzialan dochodzeniowych nie zaprzestalam i walcze i walcze ciągle![]()
pewnie tutaj mało w weeknd si ebedzie działo ale wszystkim marcóweczką zycze udanego weekendubuziaczki
Witaj Kochana,wkoncu jestes.Bardzo dobrze robisz i sie ciesze tak jak ty ze odpisali,wkoncu niech otworzą oczy i wogóle lekarze nie powinni tam pracowac.Walcz do konca