Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odwaliłam porządne mycie z parapetami zewnętrznymi i wszelkimi zakamarkami ram :-)
i będziemy uierać wieczorkiem 

dobrze,że nigdzie dzisiaj nie ide.Wyspana jestem o 23 prądu nie było zamarzłe kable i dzisiaj tesciowa musiała do elektrowni dzwonić.Do kibelka tylko raz szłam,a tak to wyspana.Mój M dzisiaj o 2 w nocy jedzie mam nadzieje ze dobrze dojedzie do domku.Zrobiłam sobie mietową herbatke,bo coś mnie żołądek pobolewał,ale przestał.Miłej niedzieli Wam życzę!!!!!

tylko K na szybko zakupki jakies i czekam na niego...
)odkurza według mojej instrukcji...Mąż dwa dni temu ogarnął to co sama nie dałam rady i mam luz.Tylko gotowanie pozostało.Z tym,że spędzimy święta we dwoje to nie szaleje z jedzeniem.
, ale co tam mam chodzace.Cześć Kobietki:-)
Widzę,że ogarnął was świąteczny szał...no niestety taka już dola kobiet,że na święta albo same na szmacie latają albo awantura murowana...bo chłopy to takie dziwne organizmy,dla nich mogłoby być zakurzone cały rok,bez różnicy;-)
Tylko warto skorzystać,że święta to powód do generalnych porządków.Któraś pisała,że rok okien nie myła...no to u mnie podobnie..mieszkam mając ogródek za oknem to i tak się nie kurzy co w mieście od spalin.Co do odkurzania,to ja sobie właśnie siedzę jak królowa a mój 13letni brat(wpadł na pierogi to go wykorzystałam)odkurza według mojej instrukcji...Mąż dwa dni temu ogarnął to co sama nie dałam rady i mam luz.Tylko gotowanie pozostało.Z tym,że spędzimy święta we dwoje to nie szaleje z jedzeniem.