Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To bardzo dlugo bedzie jechal,a sam czy bedzie mial towarzystwo?

O drugiej w nocy tak się wkur.... że go jeszcze nie ma, że wstałam z łóżka, ubrałam się w moją super - eksta sukienkę ciążową( 5 latemu było ciężo jeszcze o fajne ubrania ciążowe)zamówiłam taksówkę i jeździłam po barach, szukałam go
. Wreszcie znalałam, wytargałam za wszary z baru i zaprowadziłam do domu.
:-) super akcja :-)ja sie odzwyczailam od gosci od odwiedzin i od lat mam taki swoj pozadek a jak tyle ludzi jest to zawsze ktos cos ale przecierz nie bede siedziec jak jakas czarownica i caly dzien marudzic a najchetniej to bym drzwi otworzyla i glosno WYPADDDDDDDDD

tyle, co sie nadenerwoałam, to moje 
A ja sie tak martwie troche,Mam nadzieje ze mój M bezpiecznie wróci do domku,ma duzo km do pokonania i jedzie sam jako kierowca.:-(Oby było dobrze.![]()
ale wiem, jak sie czujesz, bo mam taką samą sytucję...
- tez o nich myslałam...cos mi sie kojarzy ze jedna pisala ze wyjezdza na weekend ale nie poamietam ktora....hej, a gdzie są koza i agniesiak?!?
no candy jeszcze
mam nadzieję, że pochłonięte przedświątecznymi porządkami i przygotowaniami
- ja tak samo o Niej mysle....wsumie nie dziwie sie ze juz do nas nie zaglada...nie chcialabym na jej miejscu czytac o naszych ciazach...Napewno dojedzie szczęsliwie,ale tak troszku martwie sieTeż myslałam o mississ
![]()
:-( jejjuuu nie zniose tego bólu znowu...normalnie jak poród...
matoł ze mnie