Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myslslsm ze ją zabije
Pierwsze zakupku i już czuje ze jak bedzie luziniej po świetach bede szaleć
Potem wstawie fotki ... tylko jestem zła na M bo go posłuchalam i bluzki wzielam na 0-0mca czyli takie malusie a mialam juz w reku na 3-6mcy ale glupia sie go posluchalami mała szybko z nich wyrośnie:-
Teraz tak żałuje bo jak wrocilam do domu to az sie poplakalam....moj chrzesniak mial juz sprezyzowany preznet..jakby czekal
chce MONOLPOLY ŚWIAT koszt 140 zł w hipermarkecie i qrwa i musislm kupic bo co...tak załowlam pieniedze dla siebie , na nasza niunie nawet z M soebie preznetow nie robimy a tu na obcego bachora wydalam 140 zł ale to nie wszytko kupilismy jeszczeLEGO dla M chrzesniaka za 59 zł , ksiażke dla córci koleżanki 20zł i dla siostry bluzka 50zł i prawie 270 zł poszło a w koszyku nie mielismy nic dla siebie
potem bylam wqrwinona na maxa na siebie bo mieleimy male prezenty zrobic a jak czlowiek wejdzie otumiony tymy reklamami , tym calym świtecznym klimatem to głupieje i kupuje co popadnie
a jeszcze prezenty dla tesciow i dla mojej chrzesniaczki jednej zostały:-( nie wspomne ze wczesniej zrobilismy polowe praezentow
QRWA NIE LUBIE ŚWIĄT!!Ja teraz musze w misce się kąpac bo mamy tylko kibelek i umywalkę. Cały nasz pion w bloku tak ma. Dobrze, że obok w mieszkanku mieszka babcia z dziadkiemNajgorsze jest u mnie teraz jak jestem w ciaży wychodzenie z prysznica chwilowo mi jest zimno.Nie mówie ze nie ale ja tez myłam sie w misce.

Ja jak przed snem zbyt dużo myślę, to potem też głupoty mi się śnią
Ale to pewnie zależy od Urzędu Pocztowego. Trzymam kciuki, żeby ten u Ciebie był Ok i kaska dotarła:-)
Rozwaliło mnie to