• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam z rana:-)
Wy dziewczynki nie macie co po nocach robić he,he...ja o tej godzinie to pewnie zaliczałam drugi bok:-D I znowu nocka przespana bez wstawania do WC:szok:
Jeśli chodzi o czopki to ja nigdy nie używałam bo nie miałam takiej potrzeby:-) Przed porodem to organizm sam się oczyszcza więc chyba nie trzeba robić samemu lewatywy...Będzie na to czas ewentualnie w szpitalu...

witam sobotnio

u nas nie wyspanie po raz kolejny:-(:-(:-(
małą zasnęła już o 18.10 ale w nocy się budziła i płakała coś jej się śniło:no:

poza tym wczoraj dzień bez kompa:tak::tak::tak:
brzusio się napina skurczy raczej brak ale bóle w pachwinach i w środku w pochwie takie że hej
mały się wypina pupcią rozpycha nóżkami aż boli ale co tam ważne że nadal 2w1:tak::tak::tak::tak:

troche was poczytam się dowiem co tam u was

czarnuszka dużo zdrówka mało bakterii:tak::tak::tak:

Rybka - a my sie juz zamartwiałysmy czy u Ciebie wszystko ok :)

kolejna lutówka rozpakowana :)

ciekawe jak maborka i jej Szymuś

Wogole to w poniedzialek do gina sprawdzic szyjke oby bylo ok :)

Ostatnia edycja:
witam, nadrobic was to niezla sztuka:tak:

nocka przespana i dzis naprawde dobrze sie czuje, nawet humor mam niezly:-)
dostalam dzis album dla dzidziusia, taki sliczny:-) zdjatka tam mozna wklejac i zapisywac rozne ciekawe rzeczy. Super pamiatka:tak:

Dzis rozpoczelismy 31 tydzien ciazy, jeszcze 9!!:szok:

Witajcie!
Ja za chwilkę się wezmę za nadrabianie, chociaż nie wiem kiedy skończę. Po tygodniowym pobycie w szpitalu, wróciłam do żywych w dwupaku.:-) Trafiłam tam z podejrzeniem odejścia plynu owodniowego, na szczęście wykluczyli, ale na miejscu złapałam jakieś miejscowe bakterie i antybiotyk dostałam. Teraz już na stałe Fenoterol.:-(:-(

Moja Mała była ponoć najgłośniejszym lokatorem brzuszka na oddziale, bo podczqas każdego KTG odstawiała takie dzikie charce, że polożne określały ją "stepującym króliczkiem":-):-):-)
Tak więc biorę się za czytanie zaległości;-) Miłego dzionka marcóweczki:-)

Dzień dobry :-)

Jakim cudem udało Wam się tyle napisać przez noc?:szok:

Niestety nie dam rady nadrobić, bo za godzinę wyjeżdżam na te moje jasełka, a wypadałoby posprzątać.
Do tego po południu przychodzi kolega przeinstalować system i podłączyć 2 laptopy pod ruter (jak się to pisze...) no i pewnie nie będę mieć jak pisać.

Życzę wszystkim miłego dnia i rozrabiających w brzuchu dzidzioli ;-)
Mój przed chwilą miał czkawkę, a mnie to strasznie śmieszy:-)

reklama
Hej i ja wstalam a moglam jeszcze spac tylko ze juz nie moge ulezec wszystko obolale :Do toalety tylko raz :) dokladnie to wstawanie na siku to trening potem zamieni sie w wstawanie do dziecka .tez mi sie nie podoba" posozyt " ale moze naprawde w filmie bylo smiesznie i nieraz tak zostanie :)zaraz mleko-kawa i powoli ide do miasta :) popatrzec i zaczerpnac swiezego powietrza .M idzie na 13 do pracy :)milego dnia brzuszki Rybka fajnie ze wszystko ok :) tak trzymaj jeszcze troszke Mloda mamusia 1 mamy nadzieje ze dajesz rade :)A i teraz juz zapomnialam nasza marcoweczka co urodzila niech sie odezwie co u niej :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry