Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ?(
Mirosia, jakbyś chciała tłumaczyć na niemiecki, to nie ma sprawy, tylko nie wiem, czy Cię to interesuje ;-)
madzia84 ale szczęściara z Ciebie,że nie twardnieje Tobie brzuszek:-) Ja mimo leżenia to napina mi się co jakiś czas
Jedynie niewiem jakie to uczucie to ból spojenia łonowego i bóle krzyża nie mam ich
Chociaż coś...
a czy zrobienie zielonawej kupki takiej bardziej normalnej to tez powod do obaw ? czy to nic zlego ?Sorry ale jak to inaczej napsac ,staralam sie najdyskretniej jak mozna .
dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ? ja dostalam ale ja sie obawiam strasznie je wziasc bo wtedy tez mi dala jakies tabletki dopochwowe ktore mialam brac i 2 tygodnie pozniej serduszko przestalo bic :/ mam recepte ale nie wykupuje bo mam stracha ja tam nic nawet nie dotykam boje sie i juz![]()

no - oprocz tego nieszczesnego zoladka dzisiaj... juz bylo lepiej to nazarlam sie kwasnych cukierkow Nimm 2 i teraz mam za swoje 

nie uwierzycie!!tesciowa dzisiaj brala mlodego na dwor wyciagam kurteczke z szafy a tu co!!!! na jego pieknej nowej czerwonej kurteczce caly rekaw z jakiegos czarnego czegos!!!!! no wiec przyszli z dworu szmyrgnełam do pralki i teraz wyciagam i co!!!!!!!!!!!! KUR** smar!!!!! jak nic smar! nie spralo sie 

jak mozna byc takim debilem i pozwalac dziecku dotykac motor albo inne swinstwa!! ja wiedzialam ze oni (tescie) sa tempi i nie potrafia sie zajac dziecmi ale bez przesady!!!! bedzie to prala !!
nie stac mnie na co chwile nowe rzeczy dla dziecka!!!