Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ionka jak ja Ci zazdroszczę tych +12 stopni. Jeśli chodzi o kurtkę to moja już się robi ciasna w brzuszku, mam nadzieję że jednak jakoś do marca dam radę w niej przechodzić, szkoda mi wydawać kasę na nową kurtkę.
a ja pamiętam, że w lutym tu kwiaty kwitły... zobaczymy, jak będzie :-)
Mnie zlapaly 2 razy skurcze lydek i dziekuje. Bolalo pozniej przez 2 dnija też nie mam ani bólu spojenia ani krzyża...za to ostatnio coś mi w biodrze strzyka i to tak z nienacka jak prawą nogę chcę postawić...aj i skurcze w łydkach![]()
Wiec postanowilam brac magnez. Kupilam taki z wapniem, bo i tak Dzidzia bedzie potrzebowac. Lykam jedna tabletke dziennie od jakiegos miesiaca i jest dobrze 
Marela ja tez myslalam, zeby uprac moje ciuchy w proszku dla niemowlat, szczegolnie te do szpitalaNo ja też nie mam bóli krzyża , nogi na razie też mi nie puchną . Tylko brzuszek dość często twardnieje.
Co do torby to ja jestem -100 lat za murzynami, mam dla siebie tylko 2 koszulki i szlafroczek ale nic nie poprane a chce też poprać tak jak dzidzi ciuszki , bo przecież będzie mnie maluszek dotykać . ja za pranie zamierzam się za 2 tyg wziąć dopiero.
Ale ja muszę się wyrobić ze wszystkim ,zresztą nie zamierzam rodzić przed terminem , no te 2 tyg to może być.
No i zamierzam sie za to zabrac za jakis tydzien, moze dwa. Burza ja mam dokladnie tak samo z ta wydzielina. Dzis w nocy mi tak pocieklo, ze sie przestraszylam, bo ja ciagle sie boje, ze to wody (glupia ja!).Kochane jesli chodzi o wydzieline, to ja też mam jej całekiem sporo i najwięcej w nocy.
My z mężem mam jedno konto wspólne (mamy dwie karty) i dodatkowo każde z nas ma swoje konta, ale chyba z nich zrezygnujemy.
Dobra kończę, wpadnę jeszcze później do Was. Miłego wieczoru.

I jak ten wozek??? Bo ja nadal szukamprzymierzałam się napisać coś wcześniej, ale mi nie wyszło.
dziś mimo wózka i innych pierdół, które przyszły, nie jestem nastawiona zbyt optymistycznie, pół dnia przeryczałamnie pytajcie, dlaczego, bo sama nie wiem
tez o tym dzis myślałam :-) bo ja urlop zaczynam 1 marca
termin mam na 20.03.
echhh koleżanki w Pl się dziwią, że ja jeszcze nie na urlopie, ale na bezpłatnym siedzieć nie będę... a lekarz mi zwolnienia nie da, bo ODPUKAĆ nie mam żadnych problemów...
co do spraw finansowych, to my mamy oddzielne konta, rachunki płacimy różnie: M. za mieszkanie i prąd, a ja za telefon i internet ;-) ale generalnie kasa jest wspólnanie mamy z tym żadnych problemów, jeśli ja chcę wydać na siebie- wydaję, jeśli on ma jakąś zachciankę- nie mam nic przeciwko :-)
a jeśli chodzi o samopoczucie fizyczne, to czuję się jakby mnie ktoś w doopę nakopał, tak mnie bolą pośladki
dziecko cos mi dłubie tam w brzuchu i za Chiny nie umiem zgadnąć, co może robić ;-) zawsze o niej mówię do męża: twoja córka :-) a ogólnie to nazywam ją dziecięciem.
I juz nie moge na te wozki patrzyc 

Ja mam plaszczyk i nie zapinam ostatniego guzika. Przechodze w nim jeszcze ta ciaze i go bede musiala wyrzucic, juz stracil fason przez moj brzunio.A no i przestałam się mieścić w kurtkę , mam niby dwie tylko ta jedna to taka stara że wstyd w niej chodzić no i że normalnie to chodzę w płaszczyku , to wiecie co -przeszyłam guziki.Wyglądam strasznie grubo ale przynajmniej się zapina
.
Moj to na szczescie nic nie dymi, ze za wczesnie czy cos tam. Ja mowie, ze to i to, a on mi ufa w 100% i nigdy nie ma problemu.
Moze w polowie lutego to zrobie 

Ojjj biedna, pozdrow ja od nas cieplutko!!Zajrzałam na suwaczek młodej mamusi1 i ona zaczyna 35 tc także nie jest źle!!Pozdrowię ją w smsie
![]()