Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tabasia kalendarzowa wiosna to chyba 21 marca , no chyba ze ja czegos nie wiem

ja mam codziennie, najgorsze jak kłade się spać pali strasznie przełyk
a dzisiaj to dopiro popali bo własnie byliśmy ze znajomymi na jedzonku i zpałaszowałam sałatke ale z dużą ilością sosu majonezowego :-) będzie jazda
dla bezpieczeństwa mój mąż niestety jest maniakiem elektronicznym i kasa jakoś się go nie trzyma. Jakby to on trzymał kase to raz dwa by przetracił a potem byśmy stół gryźli 
widocznie teściowa nie przemyślała sprawy, moja też jest taka - strach będzie jej pod opieke dzidzie zostawić bo oni nie patrzą czy jest brudno czy czysto a niech się bawi

W Irlandii kalendarzowa wiosna zaczyna sie wlasnie 1 lutego :-)Tabasia kalendarzowa wiosna to chyba 21 marca , no chyba ze ja czegos nie wiem![]()
...oby...A moge zapytac ile za niego zaplaciliscie wraz z kurierem?Tabasia- wózek spoko, nam się podoba
dziś było przyjemnie- mam nadzieję, że wiosna przyjdzie szybko!![]()

w Irlandii zaczynamy z wiosną od 1 lutego![]()
haha to sie ciesz ze masz jakiesc pytania- u nas wychodza z załozenia ze z całego materiału ze studiów moga pytać bo to przeciez egzamin mgr. nawet nie mam pojecia o co moga pytac
I wierz mi, że chciałabym miec tylko jeden podrozdział do napisania- mam tylko jeden rozdział w którym musze jeszcze poprawki zrobic a 2 kolejne, wstep i podsumowanie nie istnieja![]()

Bo M idzie do pracy na nocke.

już nie moge sie doczekać!!!!