Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Juz ponad dwa tygodnie za Wami. Jeszcze troszke... I faktycznie nie ma tu czego zazdroscic, moze niektore dziewczyny (zwlaszcza te nowe) nie wiedzialy co sie stalo... Bo mysle, ze nikt nie chcialby byc w takiej sytuacji...
I pamietaj, ze czas jest najlepszy na wszystko...
:-) Maly ma coraz czesciej czkawke, dzis w nocy nie moglam usnac po wizycie w toalecie, bo tak go meczylo 

Ja tak mialam wczoraj wieczorem, wydaje mi sie, ze to tylko wydzielina, ktorej jest w ciazy troszke wiecej. Ja bez wkladek nigdzie sie nie ruszam. Ale nie chce Cie w blad wprowadzac.Dziewczyny HELP!!!!!!
właśnie mi wyciekła jakaś biaława maź na wkładkę w majtach...w ilości małej łyżeczkinie klei się ...zapachu nie czuję bo mam katar...co to może być?? bo wody płodowe to chyba bezbarwne....kurde czyba znowu mi upływa
![]()
Dziękuję dziewczyny za gratulacje
:-) Nareszcie znamy płec, hihi;-)

witajcie
ja mam taki dylemat odnosnie sterylizacji butelek, nie planuje zakupu sterylizatora, myslalam o zalewaniu butelek gorącą wodą (wrzącą), ale butelki bede miala plastikowe czy te plastikowe mozna tak sterylizowac???? czytalam cos o sterylizacji na zimno ale tam trzeba uzywac jakichs srodkow chemicznych wiec z od razu taki rodzaj odrzucilam, a czytalam gdzies na necie ze kobitki poprostu gorącą wodą z kranu myly te butelki co wy o tym myslicie??