Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć przyszłe mamusie!
Dziś zaczęłam się bardzo martwić, bo zrobiłam podstawowe badania moczu i krwi. W moczu wyszły mi śladowe ilości białka i liczne bakterie, nabłonki płaskie oraz kryształy szczawianu wapnia. A z krwi niska hemoglobina 10,5. Jak myslicie, czy powinnam dzwonić do lekarza, czy to może nic złego nie oznacza? Boję się bardzo, pomórzcieproszę
Dobra trzeba podniesc dupcie i wziasc odkurzacz i sprzatnac troszke ,potem moze te wlosy .A potem spruboje sie ogolic mial to zrobic moj M ale pracuje dzisiaj do 2 w nocy i dupa 
Ja już nie mogę się doczekać aż wstanę z łóżka i zrobię sobie włoski i paznokcie aby poczuć się jak dawniejWitam nową mamusię (ona87) ja też z wawy a konkretnie tarchomin więc na prage mam niedalekowykąpałam się,umalowałam,zrobiłam fryzurę,pomalowałam paznokcie i co ......i nic-usiadłam przed kompem
ale przynajmniej poczułam się jak wczesniej (czyli jak kobieta) a nie jak wagon towarowy,albo lokomotywa która sapie i dyszy
normalnie juz taka ociężała jestem że szok ( juz ponad 20 kg na +) masakra
![]()
A tak na leżąco to trudno prostować włosy lub malować paznokcie