Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do juterka Kochane Mamuski dobrej nocy;-)hello :-)
a mi wlasnie Karol powiedzial, ze pepek mi sie wypycha.. i faktycznie.. cos zaczyna sie z nim dziac. poki co tylko od gory jest delikatnie wypukly.. ale.. kurcze![]()
Patinka no mi sie wlasnie tak wydaje, ze to Mlody![]()

To tak jak ja jak nigdzie nie idę to nawet umyć mi się nie chce czasami, zazwyczaj się zmuszam żeby coś ze sobą zrobić coby mąż wracając z pracy mnie poznał
A na kosmetyczki się pogniewałam i teraz robię sobie sama hennę i regulację brwi a co
Jedynie marzy mi się długi masaż twarzy i jakieś maseczki,ale to jak urodzę i dojdę do siebie![]()
z ciekawości tez policzylam...u mnie 61 dni :-):-):-) to jeszcze troche. Od jutra dokładnie 2 miechy do terminu porodu.:-)Nio i odrazu lepiej wloski ciemne brazowe az sie swiecaJutro lekki makijaz i mozna do ludzi
objadlam sie i teraz mi ciezko ide na tv bo musze sie polozyc na sofe plecy i krzyz boli :/Wlasnie policzylam dni i wedlog OM i niby terminu zostalo mi 48 DNI SZOKKKKKKKKKKKKK
Ja właśnie po wizycie u gin, wszystko dobrze z szyjką, mały ma 1,6 kg:-) i ogólnie spoko tylko że jak robił mi usg powiedzał że główka jest dość nisko ale nie zagraża to przedwczesnym porodem więc mam nadzieje że naprawdę to nic poważnego
:-) była w wielkim szoku a tatuś w jeszcze większym;-)