Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

cześc dziewczyny
ależ mnie dól naszedł...siedze sobie i popłakuje...chyba znowu hormony się we mnie buzują
![]()
myszencja - wrzuć linka na ten smoczek,
mój rockowy Mąż chyba pęknie ze śmiechu jak zobaczy Małego w czarnym body z napisem Metallica i w smoczku z trupia czaszką![]()

A za brwi, to się tez juz dawno zabieram i... zawsze mi się jakoś odechce

i też mówię to poniekąd z własnego doświadczenia
wiem, ze trudno jest zrobić ten krok, ale naprawdę warto 
zaraz spadam spać
jestem wykończona, szczerze powiem, że nie spodziewałam się, że ciąża AZ TAK daje w kość
czytałam wczesniej o zmęczeniu, zadyszkach itp, ale teraz widzę, że to trzeba naprawdę samemu przeżyć, żeby mieć jakieś pojęcie, o czym się mówi ;-)
i nasze maleństwa będą niedługo z nami, a my znów takie sprawne, wiotkie i szczupłe bedziemy sie nimi zajmować z uśmiechem na ustach, podśpiewując przy zmienianiu brudnej pieluchy ;-)To niedużo nam zostało:-)No a mnie 37 dni.
Mój się wypchnął jakiś miesiąc temu i moja córa jak go widzi to tylko dotyka i sie śmieje że mi zniknąłhello :-)
a mi wlasnie Karol powiedzial, ze pepek mi sie wypycha.. i faktycznie.. cos zaczyna sie z nim dziac. poki co tylko od gory jest delikatnie wypukly.. ale.. kurcze![]()
! POdoba mi sie taki!Jak najbardziej ZA!!Ponawiam zapytanie co do nowych watkow.... Proponuje 1. Zdjeciowy dla maluszkow, i 2 taki gdzie mozna bedzie pisac rady, porady i opinie, zeby znowu z watku z zakupami dla mam nie zrobil sie nam watek o karmienu piersia.
Co wy na to?
CCaroline dzis nie bylo widac.Czy cos pisala ze dzis jej nie bedzie?
jest dostepna na forum
pewnie nadrabia..
Pięknie nie było mnie zaledwie pare godzin i 6 stronek do poczytania mnie zastało- macie werwę
To niedużo nam zostało:-)
Mój się wypchnął jakiś miesiąc temu i moja córa jak go widzi to tylko dotyka i sie śmieje że mi zniknął! POdoba mi sie taki!
Jak najbardziej ZA!!