Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No moj dzidzior tez duzo slabiej sie rusza.A jedyne slabsze ruchy czuje tylko gdy jade autem z G i w kosciele.A tak tylko takie glaskanie.A gdy ostatnio powiedzialam o tym lekarzowi to powiedzial ze to normalne i ze dzidzia teraz wiecej odpoczywa przed porodem
za każdym razem jak organy grają
a i w samochodzie czy autobusie tak samo, ale to raczej są wtedy takie nerwowe ruchy, bo nieźle buja i trzęsie na naszych drogach

. Jak nieraz mały sobie nóżki prostuje, to mam wrażenie, że mi brzuch pęknie
. Poza tym często ma czkawkę - wczoraj 3 razy, w tym raz jak leżałam pod KTG. Ale to był hałas 
wieje jak szalone, ledwo do przedszkola zaszliśmy.też tak wspominam szpital... zamiast wypocząć to cholera się męczyłam, łóżko skrzypiało i co 2h chodzili tętno sprawdzać....nawet nocą....Ja dostaje do bani w tym szpitalu.... Za chwilkę idę spać. O 24:00 przyjdą odsłuchac tentno, o 2:00 mam tabletki, o 3:00 odsłuchanie tentna, o 6:00 tabletki i KTG, o 7:30 śniadanie, o 9:00 obchód..... I JAK TU SPAĆ??![]()
nieraz to już przez sen koszulkę z brzucha ściagałam i mi na śpiąco badała 
u mnie nie ma ich w rossmanie. Ale mam taki duży sklep dziedzięcy KAJA i tam są.... może w tych dzieciaczkowych sklepach poszuklajcie. Są fajne te kosmetyki bo na naturalnych składnikach. Aaaai kupujcie "Baby" a nie "Kinder" bo ja tak Olka urzadziłam szamponem i wyłysiałOne chyba w rossmanie są dostępne prawda??? Nigdzie indziej ich nie widziałam i są chyba troszkę droższe niż nivea czy jonshon??
wyglądał jak ten wokalista z "the prodigy" - łysy na środku a po bokach mu włosy do góry sterczały 
u mnie nie ma ich w rossmanie. Ale mam taki duży sklep dziedzięcy KAJA i tam są.... może w tych dzieciaczkowych sklepach poszuklajcie. Są fajne te kosmetyki bo na naturalnych składnikach. Aaaai kupujcie "Baby" a nie "Kinder" bo ja tak Olka urzadziłam szamponem i wyłysiałwyglądał jak ten wokalista z "the prodigy" - łysy na środku a po bokach mu włosy do góry sterczały
![]()

zapamiętać baby nie kinder!!