Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wstawiła bym zdjecie obecne ale nie moge znalesc kabla do aparatu, i wstawiam tylko takie jakie mam na kompie
a tym że ci się nic nie chce to się nie przejmuj ja mam tak codziennie
A jeszcze się wkurzyłam bo ostatnio jak byłam u siebie w biurze to księgowa mi powiedziała że od 1 lutego szef przenosi nas z "medycyny rodzinnej" do "lux medu" ( ubezpieczenie medyczne w PZU) i nie wiem co teraz robić bo albo zmienie lekarza miesiąc przed porodem albo bede bulić niezłą kasę rzeby zostać u mojego do końca...a teraz w sumie mam wazniejsze wydatki
powiedział że ma za duzo stresów w pracy i teraz nieda rady
muszę mu kupić plastry,może coś to da.Na szczescie wprowadziłam zakaz palenia w domu...i co najlepsze zarówno ojciec jak i maz to respektują
maz pali tylko w pracy,a tata ewentualnie czasem u siebie w pokoju ale przy tym pali świeczki zapachowe,więc nic nie czuć ( do tego czesto wietrzy)
ja to potrafie rygor wprowadzić
Ja tez dostalam 3 globulki w niedziele 

Zachowywali sie jak dzieci!!! Koszmar. A tak naprawde to teraz wynajmujemy mieszkanie i placimy moze 50euro wiecej niz jak mieszkalismy z nimi. Wiec roznica prawie zadna, a przynajmniej jestesmy sami
Przeciez to naturalne, ze na pewnym etapie czlowiek chce sie usamodzielnic... Tym bardziej, ze bralismy wtedy slub i zakladalismy wlasna rodzine.ech, nie oglądałam tych z popękaniem...same nacięcia
no w sumie napewno lepiej byc nacietym niz popekac jakos mocno...
tylko dlaczego w niektorych krajach w ogole sie nie praktykuje nacinania....?
mówi wam to osoba która ma to juz za soba

zobaczymy co mi lekarz jutro powie - mam wizje skroconej szyjki, rozwarcia i przymusu lezenia
No ale mam nadzieje oczywiscie ze to tylko takie chore wizje i oczywiscie wsyztsko bedzie ok i do marca wytrzymam