Ja nie miałam tego na początkudopiero od dwóch dni to mam. Ale mialam tez infekcję dlatego gin mi przepisał te 3 globulki. Jak zakończę stosowanie to wtedy poobserwuje czy dalej mam tą dziwną wydzielinę i w takiej ilości
![]()
a co ci gin przepisał, bo ja mam tez takie 3 globulki "pimafucin"?? Mi gin powiedział że jakbym zauwazyła ze cos jest nie tak to zebym sobie to wziela. No i ja widze ze jest cos nie tak. Nie to ze panikuje, tylko ze gdybym to miala ciagle to ok, a mi sie to teraz zaczelo. Wiec mysle ze to jest chyba jaks infekcja. Moze niegrozna ale lepiej odrazu wrazie czego wyleczyc.. zdecydowalam ze wezme sobie ja na wieczor.
dopiero od dwóch dni to mam. Ale mialam tez infekcję dlatego gin mi przepisał te 3 globulki. Jak zakończę stosowanie to wtedy poobserwuje czy dalej mam tą dziwną wydzielinę i w takiej ilości
i całą drogę czułam rozpychanie w kościach miednicy... szok normalnie! A gdzie tam jeszcze cały luty!! ja się chyba rozsypie. W nocy to na siku nie potrafie wstać bo mam wrażenie, że mi te kości się posypią... 

wogole nie mam ochoty na załatwianie tego wszystkiego, nawet może nie ochoty co siły... no cóż...