Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Jak Marti urodzi to bedzie rowny miesiac przed terminem. Z tego co widzialam to marti8 miala termin na 14 marca
Jejcia
ja chce za dwa tygodnie 

Jejcia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak lezałam w szpitalu to jedna kobitka tez miała malo wód ale jeśli nie kazali Ci zostać w szpitalu itd to nie masz sie czym martwić. Ona miała tak przy kazdej ciązy. A to byla jej 5 ciąza i 5 poród ;-)Dostalam magnez i mam brac 3 razy dziennie ,od wczoraj plamie na brazowo i brzuch mnie boli ,pospalam to nie czulam teraz zas boli i ciagnie .Mowili ze jak cos to do szpitala :/rozwarcie jest male wiec moze potrwac takze lepiej ile mozna bede w domu a jak nie wytrzymam to pojde .boli mnie glowa i czuje ze na nic nie mam sily .Ech juz niech bedzie po .martwi mnie to ze mam tak duzotych wod :/
Jeśli ja mogę to ja poproszę tak koło 6-7 marca bo M ma od 8 urlop 2 tygodnie:-) Kiedy odstawiasz leki? Czujesz sie lepiej tzn w kwestii brzuszka i skurczy po Fenku? Bo ja ostatnio nie widze róznicy. Mam wrażenie że tylko leżenie pomagaJak Marti urodzi to bedzie rowny miesiac przed terminem. Z tego co widzialam to marti8 miala termin na 14 marca
Jejciaja chce za dwa tygodnie
![]()

jejcia!!!!!!!!!!!!!!! ta to ma szczescie 39 zacznie !!!!Nadrabiam Was i jakoś końca nie widać.
Ja skończyłam dziś 38 tydzień i marzę, zeby remont już mi się skończył, bo chyba najwyższa pora się spakować![]()

- wiesz co...wsumie zadna rewelacja....Jak lezałam w szpitalu to jedna kobitka tez miała malo wód ale jeśli nie kazali Ci zostać w szpitalu itd to nie masz sie czym martwić. Ona miała tak przy kazdej ciązy. A to byla jej 5 ciąza i 5 poród ;-)
Jeśli ja mogę to ja poproszę tak koło 6-7 marca bo M ma od 8 urlop 2 tygodnie:-) Kiedy odstawiasz leki? Czujesz sie lepiej tzn w kwestii brzuszka i skurczy po Fenku? Bo ja ostatnio nie widze róznicy. Mam wrażenie że tylko leżenie pomaga![]()
skurcze sa ale rzadko i nie bolesne ale brzuch boli nadal masakryznie ze ruszac sie nie da. No a co do odstawienia to nic mi nie mówila, cos tam tylko mowila zebym 2 tygodnie wytrzymala. Teraz w czwartek mam wizytke wiec sie zapytam kiedy mam odstawic.jejcia!!!!!!!!!!!!!!! ta to ma szczescie 39 zacznie !!!!
- wiesz co...wsumie zadna rewelacja....skurcze sa ale rzadko i nie bolesne ale brzuch boli nadal masakryznie ze ruszac sie nie da. No a co do odstawienia to nic mi nie mówila, cos tam tylko mowila zebym 2 tygodnie wytrzymala. Teraz w czwartek mam wizytke wiec sie zapytam kiedy mam odstawic.
:-)
Zrobie pozniej obiadek i tak zleci :-)
Szok normalnie!!!
No i efekt byl taki, ze wstalismy w poludnie

Wspolczuje Wam dziewczyny z tym znieczuleniem!!!to prawda z tym chowaniem sie po katach.. ja nie wiem kiedy nawet mam powiedziec o tym znieczuleniu, prawde mowiac to wszystko to wyglada jak "z wielkiej łaski".. dla mnie poród był trauma i to miedzy innymi przez lekarzy i połozne..wkurza mnie ich podejscie ..mowie ze z bólu zaraz zemdleje, ze nie dam rady to z głupia mina mowiły ze przesadzam ze tyle rodzi kobiet itd..a potem jak zemdlałam to panika..dziecko z woda w płuckach itd..no ale przeciez "przesadzałam":/// i teraz sie naprawde bojea do pierwszego tez szłam twardo
![]()
Bez ZZO nie rodze! 
ahaa ja wizytke mam 3 marca ale mam dzwonic jakby coś. Już powiem Ci że np nospy nie buore tyle ile wcześniej tylko doraźnie i Relanium w ciągu dnia też nie biore. Chce zeby organizm mi sie oczyścił z tych świństw no i Franuś też. Ja mam odstawić pod koniec 37tc. Zobaczymy. To by akurat wypadło na poczatek marca wiec mi na reke bo wtedy chciałabym urodzić. Franek i tak jest duży. To już bedzie 9 miesiąc wiec luzik. Bo ja mam 4 sem i ostatni studiów i zajęcia juz zaczynamy od konca lutego i trudno bedzie mi pozniej to nadrobić. Tylko nie biezcie mnie za jakąs wyrodna matke, która tylko o swoich studiach myśli hehe Franuś jest najważniejszy. Jejku juz chciałabym całować jego stópki..mmm:-)