Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaaaaaało matko laski, zaczyna ze mnie lecieć takie brązowawe coś![]()
![]()
normalnie, aż się spociłam z wrażenia
czuję dziś cały dzień duuuuży nacisk i takie jakby kłucie, no ale co??????
jeszcze 2 tygodnie muszę pochodzić!!

Ionka Ty sie nie wyglupiaj bo mamy podobne terminy!!! A ja jeszcze miesiac planuje pochodzic z Alem w brzuchu! No ewentualnie 3tyg. ;-)
Trzymam kciuki kochana! :-)
...mnie angina często dopada i bałam się że w ciąży mnie złapie...jak do tej pory było ok...ale od dwóch dni w gardle drapie...na szczęście nie gorączkuję...
wczoraj w nocy spać nie mogłam to was nadrabiałam,ale trochę tego było i juz nie pamietam...
Ja na walentynki dostałam od męża mały plecaczek firmy nike ( taki sobie wymarzyłam
) walentynke i podusie w krztałcie serca z misiami i napisem kocham cię ( grającą "love my tender"Presleya

)a ja mu kupiłam perfumki pumy i balsam po goleniu,no i walentynkę (mało pomysłowo ale cóż
) do tego w sobotę sama zrobiłam sobie prezent bo poszłam do fryzjera...ściełam w końcu moje okropne czarne końce i zrobiłam blond baleyage
( ale mam teraz krótkie włoski) a mąz powiedział że pieknie wyglądam i bardzo jest zadowolony że cuś w końcu z tymi włosami zrobiłam
więc ogólnie weekend bardzo pozytywny.Wczoraj dla uczczenia byliśmy jeszcze na mieście na obiadku.Wiecie mój mały to się od paru dni bardzo mało rusza( w zasadzie to już nie kopie tylko się rozpycha),i normalnie strasznie mnie to nurtuje...wiem że mu ciasno ale przez to mamy cały czas takiego stresa że szok:-(Witam,
dziewczyny u mnie tragicznie :-( czuję że angina nadchodzi, mam problemy z przełykaniem...mnie angina często dopada i bałam się że w ciąży mnie złapie...jak do tej pory było ok...ale od dwóch dni w gardle drapie...na szczęście nie gorączkuję...
zastanawiam się coo na to gardło ...mleko z czosnkiem na pewno pójdzie w ruch ...
Macie jeszcze jakieś pomysły?:--
-(

Hej dziewczyny.
Ja juz spowrotem ze szpitala.Skurcze mialam ale takie na 25-50% i nic nie wspominali o zostaniu.Dzis pociagnelam troszke za jezyk polozna ktora sie mna zajmowala i dowiedzialam sie ze ten moj doktorek chyba mnie kitowal z tym SN bo powiedzala ze u nich jeszcze nikt nie zaryzykowal po 2 cc SN.Troszke mnie uspokoila bo balam sie o malego a tu nikt nic nie powie.Wprawdzie wpadlam na mojego ginka na korytarzu ale pedzil do porodu tylko przypomnial mi ze czeka we wtorek na mnie.
Maly na ktg dostal czkawki i chyba z 15 minut g meczyla a ze musialam wciskac przycisk to palec mnie rozbolal.
Polozna mi powiedziala zeby duzo pic bo casem te skurcze wywolane sa odwodnieniem organizmu i nawet poszla szybko po wode i soczek dla mnie.Serduszko malego bilo ok pomiedzy 140 a 157.Tylko na skurczach skakalo ale to norma.I dowiedzialam sie ze malo jest teraz juz polakow w obsludze szpitala i trzeba miec szczescie by trafic.A ja praktycznie trzy dni sama bede w szpitalu bo moj caly czas w pracy i dopiero w niedziele moze bedzie mogl przyjechac pewnie juz po nas bo jak nie ma komplikacji to trzy dni i do domciu po cc.
Od jutra na calego robota.Musze maluchy poszykowac dom odstawic na wizytacje tesciowej i cos ugotowac mezowi bo jak w czwartek wyjde rano o 8 to wroce nie wiem kiedy.

Podziwiam

Witam,
dziewczyny u mnie tragicznie :-( czuję że angina nadchodzi, mam problemy z przełykaniem...mnie angina często dopada i bałam się że w ciąży mnie złapie...jak do tej pory było ok...ale od dwóch dni w gardle drapie...na szczęście nie gorączkuję...
zastanawiam się coo na to gardło ...mleko z czosnkiem na pewno pójdzie w ruch ...
Macie jeszcze jakieś pomysły?:--
-(

Hejmy już na nogach zaraz uciekam do lekarza, zobaczmy czy coś się u mnie ruszyło!
Co do listy nie wpisuje w nią osób, których nie było na poprzedniej, chyba, że chcą i się zgłoszą, bez czyjejś zgody nie będę dodawała zdjęć i opisówA co do marti wydaje mi się, że rodziła SN z tego co pisała, ale o tym dowiemy się jak wróci
Miłego dnia życzę!

Witam kochane :*
Pierwsza noc bez M..Prawie nie przespana.. No ale może następne noce będą lepsze.. Tak sobie w nocy rozmyślałam, i im dłużej myślałam, tym bardziej dochodziłam do wniosku że dobrze zrobiłam.. Ale mimo wszystko mi smutno..
Boli mnie pęcherz.. ;/ Boje sie że znów jakieś bakterie mam.. Eh.
Ja polecam Tantum VerdeMi lekarz zalecił jak byłam przeziębiona i bolało mnie gardło.
Hejmy już na nogach zaraz uciekam do lekarza, zobaczmy czy coś się u mnie ruszyło!
Co do listy nie wpisuje w nią osób, których nie było na poprzedniej, chyba, że chcą i się zgłoszą, bez czyjejś zgody nie będę dodawała zdjęć i opisówA co do marti wydaje mi się, że rodziła SN z tego co pisała, ale o tym dowiemy się jak wróci
Miłego dnia życzę!