Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochana daj znać po wizytce!!!! no no coś mi się wydaje że sie zaczyna :-):-):-):-)
Czarnuszka ja widze że nie dość że mamy podobny termin to jeszcze podobne objawy...fajnie by bylo jakbyśmy urodziły w tym samym dniu hehe. Nie no ale noce są koszmarne...ale u Ciebie to inaczej bo już drugie dzieciątko.
objawy sa straszne....w 1 ciazy nawet w polowie sie tak nie czulam. Jedynie duszno mi bylo bo lato bylo gorące. 

co za frajer skonczony!!
niedlugo mu ktos powie ze ma sie rozwiesc ze mna to ten debil poslucha. I pojechal bez malego. Jep jakbym wiedziala ze tak bedzie wygladalo jego pilnowanie sebka i zajmowanie sie domem to bym w pizdu poszla do tego szpitala...:-(ionka to może czop był
Ja niby biorę fenek na podtrzymanie, ale boję się teraz że przenoszę ciąże. Najbardziej nie chciałąbym rodzić po terminie. No jeszzce z tydzień i biorę się za generalne porządki w domu![]()
Kochana czyżby u Ciebie się już zaczęłohej laski...
dzis rano do toalety chlupnęło mi COŚ, patrzę, a to to samo co wczoraj, tylko więcej i z żywą krwią
zaraz mam wizytę, staram sie nie panikować...
lekkie bóle jak na okres, ale naprawde leciutkie...
tyłek mnie boli, jakby ktoś mnie nakopał
no i biegunka, ale nie wiem, czy to nie z nerwów
aaaaaaaaaa, nie chcę jeszcze rodzić!!!!!!!!!!!!!!
. Daj znać co powiedział gin. Trzymam kciuki.Noobjawy sa straszne....w 1 ciazy nawet w polowie sie tak nie czulam. Jedynie duszno mi bylo bo lato bylo gorące.
Jeszcze K mnie wkurza!!! mial wziac malego bo jedzie gdzies z wujkiem i dzwonil do mnie jak byl po tego wujka ze nie weznie sebka bo wujek sie nie zgadzaco za frajer skonczony!!
niedlugo mu ktos powie ze ma sie rozwiesc ze mna to ten debil poslucha. I pojechal bez malego. Jep jakbym wiedziala ze tak bedzie wygladalo jego pilnowanie sebka i zajmowanie sie domem to bym w pizdu poszla do tego szpitala...:-(

. Izuniu ja cię w jakimś sensie rozumiem bo od listopada jestem sama :-(i to ja pogonilam mojego B bo zaczął się zachowywać nieodpowiedzialnie. Narazie jestem z nim w kontakcie tel a raczej smsowym (od miesiaca) i z tego co wiem on chce wrocic do mnie i do dziecka. I wiem że bede musiala z nim porozmawiac i podjac decyzje co dalej (ale narazie o tym nie myślę bo najważniejsze jest dzieciątko i ja). Jeżeli możesz polegać na rodzicach to wszystko się ułoży.Witam kochane :*
Pierwsza noc bez M..Prawie nie przespana.. No ale może następne noce będą lepsze.. Tak sobie w nocy rozmyślałam, i im dłużej myślałam, tym bardziej dochodziłam do wniosku że dobrze zrobiłam.. Ale mimo wszystko mi smutno..
Boli mnie pęcherz.. ;/ Boje sie że znów jakieś bakterie mam.. Eh.

hej laski...
dzis rano do toalety chlupnęło mi COŚ, patrzę, a to to samo co wczoraj, tylko więcej i z żywą krwią
zaraz mam wizytę, staram sie nie panikować...
lekkie bóle jak na okres, ale naprawde leciutkie...
tyłek mnie boli, jakby ktoś mnie nakopał
no i biegunka, ale nie wiem, czy to nie z nerwów
aaaaaaaaaa, nie chcę jeszcze rodzić!!!!!!!!!!!!!!