Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałaś te bóle teraz w ciąży czy przy porodzie poprzednim?

a kiedy izulka masz kolejna wizyte?? bo wtedy zapytaj o ta nospe... ja biore magnez i jak ostanio pytalam to mi powiedziala ze nadal mam jesc i o nospie cos wspominala... a ja mysle ze jak przyjda porzadne skurcze porodowe to wtedy taka nospa ichnie wyciszyNie nie, ja sie nigdzie nie wybieram ;D nogi zaciskam i tyle hehe ;P Ja jestem marcówka a nie lutówką ;D (bez obrazy dla rozpakowanych kobitek, ja oczywiście żartuje sobie)![]()
Jej Owrlene-ciebie tylko podziwiać!Cały czas jestes na wysokich obrotach, ja bym nie dała rady. Daj znać jakby coś się juz działo. Bedziemy trzymac kciuki. Ja tez nie wierzę zeby po 2 cc kazali ci rodzic naturalnie.Toz to przegięcie!
!

CCAROLINE85, ja bym bardzo prosiła o zmiane danych na marcówkach.. Mamusia Izabela czeka na córeczke Olivcie. Z góry dziękuje :*
I normalnie w takim wózku moge np miesięczną dzidzie wziąść na spacerek?
Kochane, dzwonił mój/nie mój M i powiedział mi o tym rozwodzie.. Coś mi tu nie pasuje.. Ale zobaczymy jak sie to potoczy..
Kurcze, mam rozwolnienie ;/ brzuch mnie boli.. brzuch mi sie spina.. mdli mnie.. głowa mnie boli.. To chyba od tego całego stresuNormalnie mogłabym płakać i płakać..
P.S. Kolejna się rozpakowywuje?? Kochane, nogi zaciskać, leżeć i odpoczywać, a nie tak ciągle po tych porodówkach wędrować hehe ;D
Spokojnie, no-spa nie zatrzyma porodu :-)Kochana zaraz zmienię w liścieTy już możesz rodzić, lekarz kazał Ci nadal łykać nospę?? Może maleńka chce już mamusię zobaczyć i pocieszyć
![]()

M zaraz z pracki wróci
Do usłyszenia wieczorkiem!:-)