reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie;-)
Ja juz od 4.45 nie spie:wściekła/y: jakos niespokojna noc mialam - usnac nie moglam no i potem jak M do pracy szedl to juz nie moglam zasnac:-(

Agus tez mam taki plan jak ty - swieta z małą w domu spedzic :-) Pierwsza Wielkanoc w Trójkę:rofl2: OBY - Tobie tez tego zycze:-)

Dzis odbieramy wozek:rofl2::rofl2::rofl2: juz nie moge sie doczekac:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
hejka
i ja juz nie spie, i tez mecze sie od jakiejs 5:wściekła/y:

a tak glodna sie obudzilam ze juz sniadanko zajadam,

ale powiem wam ze do mnie chybanie dociera ze ja zaraz urodzic moge bo strasznie mnie nosi i ja wcale sie nie boje wychodzic...
dzis wlasnie do tej ikea chce skoczyc bo wczoraj jakos checi odeszly, a jutro do lekarza musze jechac, i to caly czas sama bo moj m to przeciez non stop w robocie, ale coz...

Dronka dzieki :-):tak:
A ja wlasnie pije kawke...rzadko to robie w ciazy, bo przed ciaza do kawki obowiazkowo byl papieros....:zawstydzona/y: ehh czasem to tak mnie ciagnie ze szok, szczeglnie jak sie czyms zdenerwuje...ale ciesze sie ze rzucilam, zdrowsza jestem i codziennie w portfelu mam jakies 9 zl zaoszczedzone :tak:oby po ciazy mnie niepokusiło znów!!

hejka
i ja juz nie spie, i tez mecze sie od jakiejs 5:wściekła/y:

a tak glodna sie obudzilam ze juz sniadanko zajadam,

ale powiem wam ze do mnie chybanie dociera ze ja zaraz urodzic moge bo strasznie mnie nosi i ja wcale sie nie boje wychodzic...
dzis wlasnie do tej ikea chce skoczyc bo wczoraj jakos checi odeszly, a jutro do lekarza musze jechac, i to caly czas sama bo moj m to przeciez non stop w robocie, ale coz...
ja zjadłam o 6 :sorry: i teraz juz kombinuje co znowu przekąsić:confused2:
a ja bym sie wybrala z toba do ikei ale mam z 30km wiec sobie odpuszcze..ale chcialabym kupic zaluzje drweniane...nie wiem kiedy to nasąpi:-(

A ja wlasnie pije kawke...rzadko to robie w ciazy, bo przed ciaza do kawki obowiazkowo byl papieros....:zawstydzona/y: ehh czasem to tak mnie ciagnie ze szok, szczeglnie jak sie czyms zdenerwuje...ale ciesze sie ze rzucilam, zdrowsza jestem i codziennie w portfelu mam jakies 9 zl zaoszczedzone :tak:oby po ciazy mnie niepokusiło znów!!

gratulacje bo papierosy to ohydna sprawa:tak::tak::tak:
i zycze wytrwalosci:-)

Dzieki karalajna :))) ciezko było bo paliłam jakies 10 lat, takze pierwsze miesiace ciazy upłyneły troche nerowo, ale dalam rade, no i juz 8 miesiecy nie pale :)))

Ja miesiac temu mialam faze na kawe-ktorej nigdy nie pilam wczesniej...serwowalam sobie kawke jakbylam glodna:-) i sie zapychalam - na jakis czas:-)

reklama
Do góry