reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A mi sie chyba ciut opuścił brzunio bo jak wchodzę na swoje piętro to już zadyszki nie mam:-D Normalnie gdyby nie brzuch to wbiegłabym:eek::-D Łatwiej się mi oddycha:tak:
zazdroszczę, ja przeszłam do sklepu (50m) i dostałam zadyszki, że przy ladzie mi serce tak dudniło, że miałam wrażenie, że widać to serducho :confused2: już schylać się nie mogę bo mam wszystko w przełyku (muszę kucać), a jak kucam to mnie pipka boli... hehe jak pomyśle, że jeszcze 3 tygodnie... a nawet 5tyg. :oo2:

reklama
No ładnie - zostawić Was na kilka godzin a już następna - lutówką .

Ja to proponuję zastosować na resztę jakiś szantażyk:tak::-D - bo w końcu nie zostanie nam marcówek :-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Albo okaże się że zostanie nas garstka :-( bo ja na luty sie nie pisze :no:, no nie wiem chyba kwietniówki będziemy dobierać do siebie :sorry:, nie mam nic przeciwko nim ale wolę już stałe bywalczynie :-D:-D:-D:-D:-D.

U mnie też piękna wiosna , tzn cieplutko, super słoneczko , a na ulicach - masakra - wody po kostki .

moniskaBe - mamy ten sam problem bo u nas łóżeczko wskakuję na miejsce komody , na której prawie wszystko trzymaliśmy :tak:, nie mamy zadnego stolika ani nic takiego u nas w pokoju , wiec szklanki tez ladują ....- tylko gdzie bo podłogi to juz też prawie nie będzie :-D:-D:-D- ale damy radę. A reszte pokoju zajmuję łóżko i szafa ;)
Fiołkowa- ja sprawdziany na łóżku sperawdzam :tak:- kupiłam taki stoliczek co się podaje jedzonko do łóżka - nawet mi wygodnie :tak:

hej
ja wrocilam
porzadnie sie zmeczylam i czuje sie usatysfakcjonowana:-):-):-)
kupilam lampoke dla melego nad lozeczko i kilka innych *******,
myszencja urodzila:-)
a podejrzewam ze koza tez, juz wczoraj jej nie bylo;-)
jeszcze dzis izulka ha ha ha,
no i kamikaa
dziolszki leca jedna po drugiej
a co ze mna, chyba sie jutro dokladnie mojej gin wypytam bo tu dziewczyny po moim terminie sie rozpakowywuja a ja nic... ale podejrzewam ze moja nie z takich ktore cos na wywolanie by dwawaly, hm
a pisala ktoras ze w tychach rodzi, ja slyszlam ze spoko jest w mikolowie znajoma tam rodzila i teraz w ciazy z drugim tez tam chce rodzic:tak:

ja zrobiłam tarta z mieskiem pomidorami itd..ale nie mam ochoty na nia tylko na...zupke chinska:eek: a nie jadlam tego swinstwa juz jakies 5 lat..no trudno jest ochota jest zupka:-p

wiesz, że ja właśnie też o zupce chińskiej myślałam:szok::szok::szok:
telepatia...
zaraz schodzę na dół po zakupy, to kupię:-D

Kamikaa - mnie po masażu szyjki zrobiło sie rozwarcie na 8 i dostałam po 3 godzinach skurczy partych. No i od tych skurczy po 40 minutach było po wszystkim. Zależy od kobiety. Torbę zabierz na pewno, ale jak miałaś już rozwarcie i jeszcze ci masaż zrobili to chyba już odwrotu nie masz ;-).

reklama
słuchaj moze oni ja w mikrofali robią:-p taka zamrozona wkladaja na 4 minutki i strzelaja głupa ze włoska oryginalna?::-)

ale powaznie u nas to conajmniej godzinke zawsze trzeba czekac:confused2:

He he. Nie oni robią na miejscu bo widziałam ich w akcji:-D:-D:-D w lokalu.
Ale dostarczają w ograniczonej strefie i ich dewiza to pizza w 30 min. Jest naprawdę pycha:happy:

Dawaj przepis na tartę:confused2:

Do góry