Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a jak maluch się nie ułoży głową w dół to musi być cesarka?
bo mój ciągle ułożony poprzecznie, a ja cesarki boję się jak cholera![]()

mamuski które miały cc napiszcie cos o tym jak długo lezałyscie i jak to było z karmieniem piersia po cc kiedy pierwszy raz przystaswiłyscie dzidziusia
dziewczyny a jak maluch się nie ułoży głową w dół to musi być cesarka?
bo mój ciągle ułożony poprzecznie, a ja cesarki boję się jak cholera![]()
z karmieniem też nie miała problemu
Moja ciocia też miała dwie cesarki. Podobno najgorsza jest pierwsza doba i pierwsze próby wstania, ale jak już wstaniesz to najgorsze za tobą
Nie wiem co jest gorsze rana na brzuchu, czy rozerwane krocze
Nie no, sorry, ale nacięcie czy pęknięcie krocza + szwy można porównać do zabiegu u dentysty, a cesarka to jest operacjaNie wiem co jest gorsze rana na brzuchu, czy rozerwane krocze![]()

Nie no, sorry, ale nacięcie czy pęknięcie krocza + szwy można porównać do zabiegu u dentysty, a cesarka to jest operacja![]()
Nie no, sorry, ale nacięcie czy pęknięcie krocza + szwy można porównać do zabiegu u dentysty, a cesarka to jest operacja![]()
Krocze przecież może tylko pęknąć ( i mam nadzieje, że w moim przypadku tak będzie)lub być poważnie rozerwane
Ale wiesz, po cesarce też mogą być komplikacje. Nie zawsze rana sie pięknie goiTak czy inaczej boję się porodu i tyle i chyba wiadomość o cesarce by mnie ucieszyłaKrocze przecież może tylko pęknąć ( i mam nadzieje, że w moim przypadku tak będzie)lub być poważnie rozerwane
![]()
.