reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam Kobietki!
Ja tylko na chwilke być może to będzie jeden z ostatnich postów kiedy nie jestem Mamusią. Niedługo jadę do szpitala. Mam stresa narazie delikatnego ale pewnie jak stane przed szpitalem to dopiero dopadnie :-]

agama zawsze lepiej jechać i sprwadzić:)
A ja już mam dośc tej mojej wydzieliny, nie chce mi się chodzić w kładkach i pare razy dziennie muszę zmieniać majtasy. Może to jakiś masakrycznie długi czop:) Mam już tą wydzielinę od dwóćh ponad miesiąca, więc to chyba nie to
Ja mamm kocyk polarowy, ale taki cienki no i kupiłam jednak akrylowy gruby
Jaki kupić ten spirytus, 70 czy 90%? I ile? I jak go rozrabiać? Musze sobie to zapisać bo mam skleroze
Oh ja również mam wydzielinę, czasami się zastanawiam czy wody mi nie ciekną, jakaś taka mania :-p
dziewczyny a macie zaswiadczenie od lekarza do tego becikowego juz????

ja oczywiscie za pozno sie zorientowalam, w tym tyg mojej gin nie bedzie:baffled: wiec dopiero na nastepnej wizycie moge zalatwiac a kto wie moze jednak urodze do tego czasu heeee
Ja jeszcze nie mam zaświadczenia, zapomniałam o nie spytać, ciekawe czy dotrwam do następnej wizyty :dry:
moniska to już chyba urodziła....:sorry2:

Monika jeszcze nie dała znać, mam nadzieję, ze szybko jej poszło.

Powiem Ci, że ja w poprzedniej ciąży robiłam badanie poziomu glukozy dwa razy. Teraz lekarka powiedziała mi, ze jeśli poprzednie badanie było w normie to nie ma powodu do powtarzania go.

Cześć brzucholki:-)

Wydaje mi się, że teraz to codziennie któraś będzie rodzić, w końcu sporo nas jest:tak:
Ja pewnie przenoszę, bo tydzień temu jeszcze miałam długą, twardą i zamkniętą szyjkę.
A tak chciałabym urodzić chociaż tydzień przed terminem, żeby na święta nie leżeć w szpitalu...

AniaSkrzat to niezła aparatka:-D Ja też tak chcę szybciutko:tak:
Podobno moja ciotka tak rodziła - w 2 godziny się uwinęła. Tylko pozazdrościć:-)

Powiem Ci, że ja w poprzedniej ciąży robiłam badanie poziomu glukozy dwa razy. Teraz lekarka powiedziała mi, ze jeśli poprzednie badanie było w normie to nie ma powodu do powtarzania go.
Mi teraz lekarka powiedziała to samo - jak pierwsze wyniki dobre, to nie ma potrzeby robić drugiego badania.

reklama
Witam Was, ja oczywiście chciałam napisać posta konkretnej z Was, a wyszło jak wyszło:rofl2:
Wiecie co ja już raczej wizyty przed porodem mieć nie będę bo do terminu tylko 6 dni, ale zaświadczenie można złożyć do becikowego dopiero po uzyskaniu peselu dziecka, na który np. w moim mieście czeka się 30 dni, a wizyta u gina 6 tyg. po porodzie i tak jest konieczna, więc każda z nas spokojnie zdąży:-)
Co do kocyka to przy mojej starszej to takiego nie miałam (urodziła się w środku lata), teraz kupiłam sobie nowy ładniutki, bo myślę, że się przyda. A poza tym moja córcia stwierdziła, że ona ma swoje kocyki to dzidziuś też musi mieć swoje:sorry2:

Do góry