reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć dziewczyny,
u nas ok, przyleciała moja mama i sobie radzimy :)
tylko, że gadamy i gadamy i na nic nie mamy czasu ;)

samopoczucie mam lepsze, chociaż jeszcze nie idealne... ale juz nie ryczę całymi dniami... czasami tylko mnie dopada...

nie mam pojęcia, o czym piszecie ;)

jedynie co zauważyłam o soczewkach :)
ja nosze sama soczewki od lat i poród trafił mi sie nad ranem, więc ich nie miałam, ale nawet gdyby, to by mi nie pozwolili...

reklama
no - myslalam ze znow bede nadrabiac a tu cisza na forum... I bedzie coraz spokojniej z kazdym dniem bo jak juz duzo dziewczy nbedzie mialo dzieci przy sobie to beda z braku czasu wpadac tylko na moment, a nie na zadne kilkugodiznne pogawedki :-D

Ide ogarnac pokoj bo jutro przychodza kolezanki :-) Choc nie ma co ogarniac skoro kazda z nas ma dziecko wiec po wizycie bedzie jak po wojnie :-D

DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe kto nastepny... ;-)

Witaj ajentka:)
Nie chce mi się spać, nie lubię nocek bo budzę się co trochę
Przyszła mi dziś pościel i zamierzam ją jutro uprać, tylko nie wiem czy prać ochraniacz? Prałyście? Bo nie ma zdejmowanego tego oblekania i musiałąbym prać w całości

Przyszła mi dziś pościel i zamierzam ją jutro uprać, tylko nie wiem czy prać ochraniacz? Prałyście? Bo nie ma zdejmowanego tego oblekania i musiałąbym prać w całości

ja nie prałam ochraniacza...przeprasowałam go tylko w wysokiej temperaturze :tak:

A ja uprałam, ale była na nim metka że można prać. No i nic się nie stało, trzeba go było jedynie dwukrotnie odprasować żeby nie był taki wygnieciony.

Hej ja tylko na chwilke ...oczywiscie pierwsze co to czytam wiadomosci z porodówki a watek głowny poczytam jutro bo skrobiecie niesamowicie :sorry2:

Wow ale AniaSkrzat dała czadu - 8cm - to już wiemy skąd te tempo:-D
Moniska - tez szybko sie uwinęła - nie słyszalam jej w szpitalu bo juz dawno urodziła <hahah>
Biedna Patinka - tyle się męczy ale jutro fajna data na poród - oby już miała to za sobą
Madzia - dobrze ze już jesteś znowu z Nami, 3mamy kciuki za Bartusia - zobaczysz bedzie dobrze
ajentka83 - witamy:-)

A ja dzis byłam u okulisty i dobrze ze sama sie wybralam - mam wade -1,25 i gin powiedzial zebym nie musze isc:dry: Ale poszłam i mam jakaś mała plankę na oku (nawet na 2óch ale jedna do kontroli a druga wieksza do usuniecia) i musze usunąć ja laserowo jak najszybciej:baffled: tylko tu jest problem bo trzeba to zrobic 4tygodnie przed porodem a mi równiusio zostałoy 4tygodnie!! Wiec jestem w jedenej wielkiej kropce...zadzwonie jutro i zobacze kiedy ewentlanie zrobia mi ten zabiag i jak bede musiala czakac to sobie daruje..chociaz powiem wam ze sie zestresowalam ze mnie bedą ciąć a na to zupełnie psychicznie sie nie przygotwalam:szok:

A najbardziej sie wqrzylam bo okuliste mialam o godz 12,45 - zapisane 4 pacjentki a bylo az 8 i wyszłam dopiero o 15,10 a gina mialam o 14,40 tylko oczywiescie i tam opoznienia jak cholera wiec luzik! ale nie sadzilam ze okulisty to takie badanie bedzie z kroplami 3 razy wpuszczanymi i jakims cylindem zakladnym mi na oko! Oczywiscie cały makijaż został mi na tym cylindrze i taka bylam rozmazana ze szok :szok::szok: czarne smugi na calej twarzy - qrwa mac zebym wiedziala ze to tak wyglada to bym sie nie malowala a tak odpicowana jak ta lala poszłam a tam takie niespodzianki:baffled:

A potem wizyta u gina i tu rozwarcie na 1 palec , szyjka dojrzała, zgładzona:szok: Za tydzien mam odstawiec magnez i nospe i nic juz nie chamować.... w sumie ja olewka bo wiem ze niektore z was to z 2-3cm rozwarciem paraduja od dawna i nadal nic sie nie dzieje u was ale jak to powiedzialam mężowi to chucha dmucha na mnie:-D i załapał takiego stresa - chyba dotarło do niego ze niedługo bedzie Tatą :-D WKONCU :-D

Tak, Patryka :D
Uuuu to faktycznie chyba cc :/ A wolalabys tak jak ja sn? Bo ja bym wszystko dala, zeby rodzic normalnie...
Wiesz...teraz to ja sama nie wiem,boję się i jednego i drugiego.Tak niespodziewanie wyszło to położenie Dagusi,niby czułam to podświadomie ale gdybym nie poprosiła gina o te ostatnie usg(nie widział potrzeby robić),to nawet bym nie wiedziała,że się nie obróciła.Chodzę z M na szkołę rodzenia,uczę się oddychać itp i przed usg przywykłam do myśli o normalnym porodzie..a tu niespodzianka...:baffled:To mnie zbiło z tropu.
Tak poza tym to dopadł mnie dzisiaj syndrom wicia gniazda...mega porządki i przegląd torby do szpitala.
AJENTKA-cześć:-)
Dziewczyny co wy tak szybko chodzicie już spać?Mamuśki się z was robią;-)ale przyznam,że też padam z nóg:sorry2:Dobranoc zatem.

reklama
ja też nie prałam i nie zamierzam a tak w ogóle to też zamierzałam jutro poprać pościel, ale tylko poszewki nawet kocyków chyba nie będę prała M stwierdził żebym za bardzo nie przesadzała bo w końcu maluszek musi się hartować :tak:, a w razie czego to w trakcie popiorę .
To i ja spadam spać . Mnie chyba łapią pierwsze skurczyki ale część z nich dopada moich ud :szok:, o ile to są skurcze bo jeszcze nigdy tego nie doświadczyłam :no::-D

Do góry