reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka:-)

Nocka o dziwo nawet ,nawet.
Szkoda, że nie można się wyspać na zapas bo jak mały się urodzi to będe łazić pewnie jak zombi.

Zresztą nie tylko ja :-D:-D

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>

Ja mam listę co potrzeba na Łubinową, więc jeśli chcesz....ale może Ci dadzą jak tam dzisiaj będziesz. No i proszę o relację:-):-):-)

reklama
Pewnie byłaś u okulisty na Inflanckiej, a na laser masz na Sierakowskiego? Ja Czekałam na laser tydzień. Mało sympatyczne uczucie- jak igły w oku.Do potem:-)
Dokładnie mam tam zadzownic i sie umówić w trybie pilnym a najlepiej jeszcze w tym tygodniu!! Powiedz mi kiedy robiłaś go i czy na moim miejscu byc robila??Mam plamke na dole oka czyli mniej grozne niz u góry wiec waham sie!! heheh z moze z automaty wykrywaja plamki na oku:/

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>
Agus jestesmy w tym samym wieku ciąży a mi wczoraj gin powiedziala ze ciąża donoszona ale z tydzien to jeszcze przetrzymac i dlatego brac mam Mg i nospe do konca tylko tego tygodnia a potem to juz wszytstko w rekach Boga:)

Ostatnia edycja:
czesc ja tez juz wstalam...:tak:

to teraz juz kazdego dnia bedziemy miec jakies nowe wiadomosci z porodowek, no prosze kroliczatko:-) a jeszcze patinkakrk podejrzewam ze jak miala rozwarcie na 5cm to juz tez jest po...

no i jak widze ramari, moze juz dzis:tak::tak::tak:

a u mnie raczej nie dzis, znowu spokojny dzien sie zapowiada, mam juz powoli dosc tego spokoju;-)

agus27 a w jakim szpitalu rodzila myszencja?

A tak wogle witam piękną słoneczną pogodę..aż lepiej sie wstało:-)

Moja nocka standardowo - z przerwami na siku i od 5 oczy jak 5zł i nie moglam spac:baffled:
Powiedzcie mi czy Króliczątko milało jakies obawy czy tez ja wzielo z nie nacka?? :confused: Łapie stresa..dzis piore posciel i musze looknąc jak parac ochraniacz!! i ciewkawe czy s ie zciągają poszewki:) ale poki co delektuje sie śniadankiem i herbatką ;-)

Miłego dnia

Neska na liście marcóweczek mamy ten sam termin 30 marzec :) no suwaczek troche kłamie nie wiem czyj :) no ale powiedz spakowałaś sie już ??

A tak wogle witam piękną słoneczną pogodę..aż lepiej sie wstało:-)

Moja nocka standardowo - z przerwami na siku i od 5 oczy jak 5zł i nie moglam spac:baffled:
Powiedzcie mi czy Króliczątko milało jakies obawy czy tez ja wzielo z nie nacka?? :confused: Łapie stresa..dzis piore posciel i musze looknąc jak parac ochraniacz!! i ciewkawe czy s ie zciągają poszewki:) ale poki co delektuje sie śniadankiem i herbatką ;-)

Miłego dnia

kroliczatko bardzo aktywna byla zaraz przed, tzn zakupy, sprzatanie itp z tego co kojarze, wiec wybiegala:tak:

Neska na liście marcóweczek mamy ten sam termin 30 marzec :) no suwaczek troche kłamie nie wiem czyj :) no ale powiedz spakowałaś sie już ??

Ten sam termin mamy ,ale musiałam trochę podretuszować suwaczek bo mi dziwne tygodnie pokazywał:-p:-p

Spakowana jestem już chyba z miesiąc, jeszcze tylko jedna koszula i małe drobiazgi.
Wnioskuje ,że Ty jeszcze nie spakowałaś się :-D:-D

Aha no i mam zaplanowaną cesarkę na 24 marca więc trzeci suwaczek jeszcze coś innego pokazuje:laugh2:

Ostatnia edycja:
hehe do konca tygodnia obiecuje sobie ze sie spakuje!!! Ja tez retuszowałam suwaczek bo mam ustwoainy wg usg ale chyba mam dobzre policzone bo gin tez tak mi pisze w karcie ciąży:) bo z OM to 12 marzec!! ale ja wole 30 marzec:)

a tak wogle to Króliczątko jest bardzo terminowa:) hehe miala teramin na 03.03 i co i dotrzymała słowa:):):)

reklama
hehe do konca tygodnia obiecuje sobie ze sie spakuje!!! Ja tez retuszowałam suwaczek bo mam ustwoainy wg usg ale chyba mam dobzre policzone bo gin tez tak mi pisze w karcie ciąży:) bo z OM to 12 marzec!! ale ja wole 30 marzec:)

a tak wogle to Króliczątko jest bardzo terminowa:) hehe miala teramin na 03.03 i co i dotrzymała słowa:):):)

Ale z tego co zrozumiałam urodziła wczoraj?? Czy źle zrozumiałam. hmm

Do góry