reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ale z tego co zrozumiałam urodziła wczoraj?? Czy źle zrozumiałam. hmm
Sorki mój mózg zapamiętał ze urodziala i sobie dopisałam super terminową date:)

dronka spora zobieżność między 12 a 30 :-D
niom tak mi sie cylke rozregulowały i stad ta rozbiezność!!! to sa parwie 3 tyg ale trzymam sie teraminu usg bo sama widzisz torba nie spakowana i pranie dzis robie poscieli i wózka:) jeszcze nie jestesm gotowa na poród!!!

cześć z rańca

ofkors - kolejna się rozpakowała, już mnie to nie dziwi:-D:-D:-D

miałam do was napisać wczoraj, ale jak wróciliśmy od gina, wysiadł nam net:dry:
jakaś taka zawiedziona wyszłam z tej wizyty...

i - tak jak pisałam - nic nie zapowiada wcześniejszego porodu
usg nie miałam, paciorkowca brak, jest za to jakiś grzyb:dry: (clotrimazol dostałam)

wizyta za tydzień - u innego gina, bo mój idzie do 15 na urlop:wściekła/y:

mam tylko dwa zalecenie:
1. mierzyć ciśnienie, bo było wysokie 152/90, brać dopegyt i jeśli ciśnienie będzie nadal wysokie i dalej będę puchnąć lecieć na IP
2. jak minie data porodu stawić się w szpitalu

jakaś taka bezpłciowa była ta wizyta:sorry2:

dronka
- dobrze, że poszłaś do okulisty, pewnie z rozmazanym makijażem wyglądałaś jak Joker z Batmana:-D

ramari - chyba na pewno sie zaczęło:-D

ccaroline - zostaniemy chyba razem, u mnie tez zero oznak:-D

Ten sam termin mamy ,ale musiałam trochę podretuszować suwaczek bo mi dziwne tygodnie pokazywał:-p:-p

Spakowana jestem już chyba z miesiąc, jeszcze tylko jedna koszula i małe drobiazgi.
Wnioskuje ,że Ty jeszcze nie spakowałaś się :-D:-D

Aha no i mam zaplanowaną cesarkę na 24 marca więc trzeci suwaczek jeszcze coś innego pokazuje:laugh2:
Neska Ty tez masz miec cc???
To widze, ze sporo nas...

Ccaroline, a ja mysle, ze Natalka zrobi mamusi urodzinowy prezent :) i historia podobna do Kasaii ;)))
Tak pisalas, ze dzis fajna data, zreszta za tydzien tez 10.03.10 :D

Mag007 to nie wiesz czy Szymus sie obrocil???

Dobra, zmykam sie polozyc :)

Ostatnia edycja:
Tabasia też mi się właśnie wydaje że jakoś tak dużo z nas wpadnie albo już wpadło pod nóż.

A Ci lekarze to nie mają kiedy się wczasować ???? Mój pojechał, AGUS też :no::no:

Mag007 to nie wiesz czy Szymus sie obrocil???

no właśnie nie wiem...
jakaś masakra, ale poczekam do wtorku, może ta gin coś powie - choć nie uśmiecha mi się do niej iść
to wprawdzie ordynator w naszym szpitalu, ale taka herszt baba, pisałam wam kiedyś, że zrugała moją kuzynkę, bo ta chciała w ciąży L4:dry:
w ogóle nie lubi jak kobiety przychodzą do niej w kolorowych majtasach :dry:(uznaje tylko białe bawełniane)
a mojej ciężarnej koleżance, która wzdrygnęła się przy badaniu wziernikiem, walnęła tekstem: Patrzcie, same dziewice do mnie ostatnio przychodzą:-D

ale śmieję się, że jak trafię na jej dyżur z bólami, to w mig urodzę, tak się jej wystraszę:-D:-D:-D

reklama
Spoko :-D:-D
Ze względu na miednicę i moje "zakręcone" drogi rozrodcze no i pierwszy poród miałam przez CC ( z tych samych względów)

Do góry