Tabasia
Podwojna marcowka :)
Nie ma sprawy Czarnuszka ;-)Mycha to sie zamien ze mna)
Dobra, zmykam ogarnac hacjende, bo toniemy w kartonach po wozku, a pozniej wyprac wysciolke do gondolki i materacyk.
Do pozniej

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma sprawy Czarnuszka ;-)Mycha to sie zamien ze mna)

Na tą grzybicę , to możesz sobie kupić bez recepty Lactovaginal takie globulki, ale najpierw sprawdz w internecie ulotkę czy mozna w ciąży stosować. Mi to pomagało po 1-2 globulkach.nie dość że nie wyspana , to nie mogę usiedźieć jak swędziprzez ten antybiotyki a wizyte mam we wtorek och jak bym poszła dziś chętnie prywatnie
![]()
czesc dziewczynyniebylo mnie, bo juz jestem ze swoim skarbem w domku
urodzilam 19.02 a termin mialam na 5 marzec. Synek jest caly i zdrowiutki
a gdzie znajde rozpakowane marcoweczki? widze ze sie zmienilo forum. pozdrawiam wszystkie marcoweczki i wszystkim zycze wszystkiego dobrego
![]()
Mieszkanie sprzątnięte na błysk, prawie
Zostało wysprzątać łazienkę, ale to jak wróci mąż, synek śpi także mam chwilkę dla siebie.
hehe ja już bym chciała być po ale jak gin mi powiedziała że mała nisko i jak dla niej moge już rodzić to już mi tak nie śpieszno
nie wiem czemu porodu narazie się nie boje tylko stracham się żeby z małą było wszystko oki i żadnego bakteryjska nie złapała od swojej wstrętnej matki ;-)
,ja też się zastanawiam czy tego antybiotyku na tego paciorkowca nie wziąść teraz i brać systematycznie przez kilka dni co 8 godz, bo boje się tak czekać na jakieś skurcze i dopiero podwójną dawke wziąść hmmmm bo wiadomo czy to wystarczy
czy to dziadostwo jakoś nie przedostanie się z tyłka do pochwy, a jak by tak się stało to czy takie późne wzięcie antybiotyku ochroni dzidzie
sama nie wim co robić
dobrze że obiad z wczoraj został a dzisiaj jeszcze rodzice gołąbki dowieźli bo nie chce mi się nic gotować.
, u mnie póki co tylko delikatne szczykanie w pochwie więc to chyba nie skurcze.