Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rodziłam na lutyckiej. Dziękuję za odpowiedź na priv.
Króliczatko Peperka Ja miałam to samo, teraz czuję że pomału już mija. Baby blues dotyka 80% kobiet po porodzie. Z tego co pamiętam Ionka też na początku pisała że ciągle płacze. Myślę że duże znaczenie ma tu zmęczenie i nie wyspanie a także świadomość że ta mała istotka jest całkowicie zależna od nas. A co do zalewającej miłości,uważam że przychodzi ona z czasem przynajmniej u niektórych osób. Nie obwiniajcie się. Głowa do góry. Będzie tylko lepiej.![]()
Ja płacę, bo robię prywatnie w przychodni. W szpitalu chyba bym nie musiała płacić, ale do szpitala mam pół godziny jazdy, to na paliwo by wyszło podobnie.Ty płaciłas za ktg mam nadzieje ze nie musez płacic w szpitalu za ktg co?????
, no i oczywiście mam nadzieję że tak już zostanie. Jak będę miała troszkę więcej czasu to wkleję zdjęcie małego i opiszę moją CC choć pewnie nie będzie to ciekawy opis w porównaniu do opisów naturalnych porodów.Trzymajcie się kochane. Trzymam kciuki za jeszcze nie rozpakowane dziewczyny oby jak najszybciej urodziły swoje maleństwa.dziewczyny a jakich używacie pampersów?????
Jest ktoś kto uzywa dada itp??
Witam Was kochane!!!
My już jesteśmy w domku od wczoraj.:-) Troszkę jestem jeszcze zmęczona i obolałą, ale bardzo szczęśliwa. Niestety podczas CC straciłam dużo krwi i mam teraz anemię, ale mój kochany synek chyba wie że nie najlepiej się czuje bo jest bardzo grzeczny, no i oczywiście mam nadzieję że tak już zostanie. Jak będę miała troszkę więcej czasu to wkleję zdjęcie małego i opiszę moją CC choć pewnie nie będzie to ciekawy opis w porównaniu do opisów naturalnych porodów.Trzymajcie się kochane. Trzymam kciuki za jeszcze nie rozpakowane dziewczyny oby jak najszybciej urodziły swoje maleństwa.

al
masz grzecznego synka....tylko pozazdrościć

Też ich używamy ale mają wade...kiepska taśma,odklejają się.Chusteczki z dady używamy i jest o,k.A wiecie ja używam teraz pieluchy najmniejszy roamiar z rossmanna babydeream i są super. Jak pampersy. Polecam i są tanie.