Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gin dała jej jeszcze kilka dni- jak do niedzieli nie wyjdzie to mam jechać do szpitala i dajemy kroplówę z oxytocyną
a już miałam nadzieję, że mnie to ominie
Chociaż tak po cichu to mam jeszcze nadzieję, że się dzidziuś namyśli i zobaczę go wcześniej

Właśnie wróciliśmy ze szpitala z ktg i tak jak myślałam nic się nie dzieje. No miałam ze dwa skurcze na 50% ale po za tym nic ciekawego, mała nie ułożona tak jak powinna, rozwarcia brakGin dała jej jeszcze kilka dni- jak do niedzieli nie wyjdzie to mam jechać do szpitala i dajemy kroplówę z oxytocyną
a już miałam nadzieję, że mnie to ominie
Chociaż tak po cichu to mam jeszcze nadzieję, że się dzidziuś namyśli i zobaczę go wcześniej
Teraz się objadam, bo mam masakra apetyt po tym szpitalu ale cośdziwnie bolą mnie krzyże![]()
Dziewczyny żyjecie jeszcze??
Pusto tu strasznie
A ja dzis sie objadlam spaghetti - stwiedzilam ze ten tydzien beda moje ulubione ciążkostawne dania ktorych pozniej nie bede mogla sobie pozwolić wiec wczoraj byla fasolka po bretonsku, dzis spaghetti a jutro frytya co sobie bede żałować...no pozniej bede sobie w brode pluć za te zbędne kg ale nie moge sie oprzeć
![]()
Czekam na mezulka i delektuje sie ruchami mojej PREDATORKI bo strasznie sie glizdzi i wznurza z brzuchola!!![]()

...skoro potem nie będzie można

Ja nie mam zgrubienia, ale nad cieciem mam wszystko odretwiale. Ponoc przejdzie za pare tygodni. Bol powoli mija (jutro 2 tyg.), ale bez lekow sie nie obeszlo. Wypisali mi w szpitalu takie na recepte plus zwykly paracetamol. Ale pierwsze dni po byly faktycznie ciezkie, przewaznie tak jak piszesz przy wstawaniu.Pytanie do dziewczyn po cesarce.Czy nad szyciem na początku miałyście takie twarde zgrubienie?Ile bolało was przy wstawaniu i zmianie pozycji?Ból przy kurczącej się macicy nie jest już tak dokuczliwy ale szycie mi dokucza.Niby to dopiero 4dni po cesarce ale ryczeć mi się chce jak w nocy podnoszę się do karmienia.
My właśnie dzisiaj dostaliśmyDziewczyny a jak szybko dostałyście becikowe??