Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj dostał zóltaczki w 4 dobie, jak juz bylismy w domu. Takze nie mam pojecia jakie mial wczesniej stezenie.A ile miał twój bilirubiny w szpitalu??
moniska ja też w tym tyg. wybieram się do lekarza z małym na badania tej bilirubiny itd. bo dalej żółty(
w szpitalu miał 12 przecinek coś
a macie jeszcze szwy ? ja mam nadal i nie mogę ich ściągnąć ://
hej laski :-)
nie mialam kiedy do Was zajrzec w weekend.
W sobote bylismy na pobraniu krwi maluszkowi, ze wzgledu na zoltaczke. Jeju myslalam , ze tam umre. 2 razu mi go klula, bo z jednej raczki nie chciala krewka plynac. A on tak plakal...! Karol to az wyszedl, bo mowi ze zaraz zleje ta pielegniarke ! No, ale juz po bolu na szczescie.
kurcze a my ciagle dupke mamy odparzona. Juz nawet kupilismy maslo. Podobno pomaga na odparzenia. Niby delikatna poprawa jest.. albo mi sie wydaje. Sprobujemy jeszcze ze 2 dni, jak nie zejdzie to pojdziemy znowu do lekarza.
Dziewczyny a ja chyba odkrylam dlaczego moje dziecko nie chcialo spac w lozeczku. Mam 2 typy. Albo bolala go dupka jak lezal na plecach albo bylo mu zimno.
Dzisiaj w nocy spal pieknie, budzil sie co 2 godziny na jedzenie i usypial.
Tylko... spal na boczku bez mozliwosci przekrecenia, bo podlozylam pod plecki jasiek. No i dodatkowo w kocyku zawiniety.
Tylko kurde... w pokoju mamy 24-25 st a jemu zimno?
sama nie wiem juz.
Jutro konczymy miesiac !!
jejuuuuu jak to mija szybko.
Macie jakiś sposób na to?Witam witamwidze ze wszyscy juz prawie sie tutaj przeniesli
mam nadzieje ze wasze szkraby rosną zdrowo
![]()
tak apropo bilirubiny moja tez miala podwyzszona i musialam z nia jezdzic na kontrole ale jak zaczela troche spadac to juz nie mowili zbey pryjezdzac... Mała ma juz ponad prawie 4 tyg i jeszcze troche widac na oczkach i skórze...podobno zejdzie...
moniSkaBe tez miałam rozpuszczalne szwy... i rzecz
ywiscie sie rozpuscilyodrazu poczulam ulge bo mialam problemy z chodzeniem juz nie mowiac o siedzeniu....wr..
takie pytanko... wiecie moze ile przybraly na wadze wasze maluchy? bo u mnie z 3700 przy porodzie po 3 tygodniach bylo juz 4700... czy to nie za duzo? nie za szybko..?